"Andre Viljas-Boas"
"Andre Viljas-Boas"

Viljas-Boasu odzvonilo? Pevci se nadaju Kapelu ili Hidinku...

Vreme čitanja: 2min | pon. 16.12.13. | 09:49

... Ali će možda morati da se zadovolje Timom Šervudom

Andre Viljas-BoasPosle otkaza u Čelsiju se požalio na odsustvo iskrene podrške, ali sada nema alibija. Uprava Totenhema je bila strpljiva, međutim, činjenica je da u igri Pevaca ove sezone mnogo toga ne štima, a posle debakla ou susretu sa Liverpulom na domaćem terenu (0:5) jasno je da pozicija Andrea Viljas-Boasa klimavija nego bilo kad pre.

Predsednik Totenhema Danijel Levi prisustvovao je meču sa Liverpulom i Vajt Hart Lejn sasvim logično napustio prilično neraspoložen. Portugalac na klupi Pevaca, ipak, tvrdi da nije od onih koji lako odustaju, pa će zainteresovani navijači morati da sačekaju do večeras za kada je zakazan razgovor  Levija u Viljas-Boasa.

Izabrane vesti

Utisak je da je tribina kluba iz severnog Londona većinski za promene, a čini se da je posle novog sramotnog poraza i Levi izgubio veru u Portugalčev projekat.

Zato je navodno već obavio inicijalne kontakte sa Fabiom Kapelom (inače i bliskim prijateljem Franka Baldinija, direktora Totenhema), koji je bio na utakmici. Međutim, Italijanu se šest meseci pre Mundijala ne ide sa selektorske funkcije u Rusiji.

Druga opcija je Gus Hidink, koji nema problem sa odlaskom iz Anžija, ali se dvoumi zbog toga što je već vodio jedan londonski klub – Čelsi. Iskusni Holanđanin ne želi da pod stare dane trpi uvrede navijača koji se osećaju izneverenim.

Stoga bi Levi možda mogao da se zadovolji imenom koje se jednostavno ne čuje pored dve već pomenute trenerske veličine. Naime, postoji mogućnost da Viljas-Boasa zameni Tim Šervuda, tehnički koordinator u taboru Sparsa, vrlo visoko pozicioniran u hijerarhiji Totenhema.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Andre Viljas-BoasDanijel LeviEngleskaEvropaFabio KapeloGus HidinkPremijer ligaTim Šervud

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara