Visok Standard temperamentnog Sa Pinta

Vreme čitanja: 1min | pet. 30.03.18. | 22:38

Velikan iz Liježa savladao Šarlroa na startu plej-ofa i potvrdio da osvajanje belgijskog kupa nikako nije bila slučajnost

Rikardo sa Pinto definitivno je “naštelovao” mašinu zvanu Standard iz Liježa. Posle osvajanja belgijskog kupa, Standard je pobedom počeo i takmičenje u plej-ofu i najavio berićetno proleće. Valonski velikan je na svom terenu pobedio Šarlroa sa 1:0 i to mu je bila sedma uzastopna utakmica bez poraza u svim takmičenjima.

Očekivano, Šarlroa je nastavio slobodan pad koji praktično traje još od sredine januara. Od tada je ova ekipa vezala 10 utakmica bez pobede.

Izabrane vesti

Nije večeras sve išlo baš tako glatko za ekipu koju vodi Sa Pinto, ali je presudila Standardova upornost i očigledno veća želja za pobedom i to prvom u poslednja četiri okršaja sa Šarlroa.

Domaćin je do gola vrednog tri boda došao u samoj završnici utakmice, kada se nervoza već ozbiljno uvukla u njegove redove. Srećom po Standard, brazilski vezista Edmilson Žunior se u 85. minutu našao na pravom mestu i pogodio pravo u metu.

BELGIJA 1, PLEJ-OF GRUPA - 1. KOLO

Petak
Standard - Šarlroa 1:0 (0:0)
/Žunio 84/

Nedelja
18.00: (2,25) Anderleht (3,15) Gent (3,15)

Ponedeljak
18.00: (1,65) Klub Briž (3,70) Genk (4,90)

* Kvote su podložne promenama

Foto: Starsport


tagovi

Rikardo Sa Pinto

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara