"Jugović (desno) u duelu sa Kanuom "
"Jugović (desno) u duelu sa Kanuom "

Vladimir Jugović: U Dortmundu sam video Juventusovo tajno oružje

Vreme čitanja: 1min | čet. 26.03.15. | 12:18

Legendarni srpski vezista koji je Staroj dami doneo poslednju titulu prvaka Evrope upozorava pred gostovanje Monaku

Jugović (desno) u duelu sa Kanuom

Eliminacijom Borusije iz Dortmunda u osmini finala, Juventus je poslao poruku da Italija ima dostojnog predstavnika u Ligi šampiona kojeg niko ne želi za rivala. Žreb je u četvrtfinalu pomilovao Staru damu i dodelio joj Monako koji je u prethodnoj rundi napravio iznenađenje izbacivši Arsenal.

Izabrane vesti

Mnogi smatraju da Juve nije mogao bolje da prođe u žrebu, ali čovek koji je ovom klubu doneo poslednju titulu prvaka Evrope  poručuje da treba biti oprezan. Vladimir Jugović je jedna od legendi Juventusa, a nosio je i dres Monaka.
„Ne verujem da će Juventusu biti lakše nego protiv Dortmunda. Monako je kompaktnija ekipa od Borusije. Ovo je četvrtfinale i nema lakih rivala. Ne treba zaboraviti ni da će Juventus imati veliku podršku navijača na gostovanju“, podsetio je Jugović na blizinu francuske Kneževine i Torina.

Nekadašnji as Stare dame kaže da ga je Alegrijev tim impresionirao u dosadašnjem delu sezone...
„Bio sam u Dortmundu i video agresivan i impresivan Juventus. Pokazali su da su među najjačim timovima Evrope. Juventus ima mnogo kvaliteta, ali mora da zadrži fokus i koncentraciju na maksimumu. Te stvari prave razliku u ovakvim mečevima. Očekujem dva zanimljiva meča sa Monakom.“

Jugović je posebno impresioniran jednim igračem Juventusa...
„Juventus ima džokera u rukavu. Reč je o Robertu Pereiri koji je doneo neku drugu dimenziju Juventusovoj igri“, poručio je Jugović u intrevjuu za Tutosport.

(FOTO: Action images)


tagovi

Vladimir JugovićSerija ARoberto PereiraLiga šampionaJuventusItalija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara