"Vladimir Ranković (Screenshot: bild.de)"
"Vladimir Ranković (Screenshot: bild.de)"

Vladimir Ranković od leta u Hanoveru

Vreme čitanja: 1min | čet. 13.02.14. | 14:14

Mladi fudbaler minhenskog Bajerna, kojeg je MOZZART Sport predstavio u rubrici Srpski sinovi, dogovorio trogodišnju saradnju s bundesligašem

Vladimir Ranković (Screenshot: bild.de)

Omladinski reprezentativac Nemačke srpskog porekla Vladimir Ranković (20) od leta će igrati u Bundesligi, i to u dresu Hanovera!

Izabrane vesti

Momak koji je u prethodnih sedam godina bio u mlađim kategorijama Bajerna u prethodnom periodu igrao je za drugi tim šampiona Evrope, a zbog žestoke konkurencije kod Bavaraca, odlučio je da napusti Alijanc Arenu. Najbrže je reagovao Hanover i već sada obezbedio dolazak Rankovića na leto. Omaleni igrač, koji se najbolje snalazi na desnoj strani, a glavne karakteristike su mu brzina i snažan i precizan šut (pogledaj video), potpisaće s klubom koji trenutno zauzima 10. mesto u Bundesligi trogodišnji ugovor (do 2017). Osnovni motiv je, naravno, igranje u nemačkoj eliti.

Podsetimo, MOZZART Sport predstavio je Rankovića u rubrici "Srpski sinovi" prošle godine. On je trenutno član selekcije U20 selektora Franka Vermuta, a Fudbalski savez Srbije i dalje ima šansu da reaguje i privoli ga da igra za zemlju odakle je poreklom.

(Foto: Screenshot bild.de)


tagovi

Vladimir RankovićSrpski sinoviSrbijaNemackaEvropaBajern Minhen

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara