""
""

Vokri: Odluka UEFA je skandalozna!

Vreme čitanja: 1min | pet. 24.10.14. | 10:52

Bivši napadač Partizana razočaran ishodom u Nionu, smatra da je evropska kuća fudbala morala da presudi u korist Albanije

Predsednik takozvanog FS Kosova Fadilj Vokri rekao je za albanske medije da je odluka UEFA - skandalozna. Nekadašnji napadač Partizana poručio je kako i dalje ne veruje da je prekinuti meč u Humskoj registrovan službenim rezultatom u korist naše selekcije, istina uz oduzimanje tri boda.

Bez obzira što je provokacija sa zastavom „velike Albanije“ doprinela nezapamćenom incidentu, Vokri kaže da je UEFA donela političku odluku.

Izabrane vesti

„Jutros me je predsednik FS Albanije obavestio o odluci UEFA. Stvarno ne razumem tu odluku. To je skandal, to je politička odluka. Stolica je bačena na teren, igrači albanske reprezentacije su napadnuti, a UEFA je registrovala meč u korist Srbije. Stvarno neverovatno“ , besneo je Fadilj Vokri.

Inače,čelnici FS Albanije najavili su da će se žaliti na odluku UEFA sportskom sudu u Lozani. Oni smatraju da predstavnici evropske kuće fudbala prilikom izricanja presude nisu obratili pažnju na nasilje u Humskoj. Što bi rekao naš narod: Ko gubi, ima pravo da se lljuti.

(Foto Action Images)


tagovi

AlbanijaEvropaFadilj Vokrireprezentativni fudbalSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara