""
""

Volfzburg pazario špica - treći najveći transfer Bundeslige ove zime

Vreme čitanja: 2min | uto. 30.01.18. | 18:52

I opcija manje za Lazara Markovića...

Volfzburg je jedan od atraktivnijih nemačkih klubva na zimskoj pijaci. Klub su napustili Mario Gomez, Pol Žorž Ntep i Marvin Štefanijak, a došli Renato Štefen iz Bazela (1.750.000), odnosno povratnik sa pozajmice Josip Brekalo. Jasno je, odlazak rasnog golgetera kao što je Gomez nije nadomešćen, pa je uprava nastavila da radi i u finišu prelaznog roka. Rezultat svega - novi napadač. Ne baš klasičan i rasan kao Gomez, ali napadač: Admir Mehmedi

Izabrane vesti

Kako javlja Kiker, ali i svi ostali nemački mediji, reprezentativac Švajcarske rođen u Gostivaru dogovorio se sa Vukovima oko ličnih uslova, dva kluba našala su se na cifri od 8.000.000 evra plus 2.000.000 na konto realnih bonusa, pa se Mehmedi već sutra očekuje na treningu kod novog šefa - Martina Šmita.

Švajcarac je izgubio mesto u prvoj postavi Leverkuzena, ili bolje reći nikada je nije ni imao, pa je rešio da ode kako ne bi rizikovao mesto u nacionalnom timu za Mundijal.   

Dolazak Admira Mehmedija praktično znači i jednu opciju manje za Lazara Markovića. Vukovi su se dovodili u vezu sa srpskim internacionalcem iz Liverpula prethodnih dana, ali očigledno da se nemački klub odlučio za sigurniju varijantu, odnosno za igrača aklimatizovanog na Bundesligu. Markecu sada ostaju Svonsi ili Vest Bromvič, kako bar pišu Englezi...

A koliko su zapravo Nemci aktivni ove zime na tržištu govori i ovaj podatak: transfer Mehmedija u Volfzburg treći je najskuplji, iza Akanđijevog (Dortmund, 21.500.000) i Vagnerovog (Bajern, 13.000.000)?! 

(foto: Action Images)


tagovi

VolfzburgNemackaEvropaBajer LeverkuzenAdmir Mehmedi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara