""
""

Voli da bije policajce: Fudbaler Dandija treći put napao plavce, pa dobio kućni pritvor

Vreme čitanja: 1min | sre. 15.04.15. | 15:12

Škotski sud je odlučio da fudbaler Dandija dobije 16 nedelja svojevrsnog kućnog pritvora. Mekgovan će moći slobodno da se kreće, ali će tokom noći morati da bude u kući. Konkretno, neće smeti da je napušta od 19 sati uveče do 7 sati ujutru

Neki ljudi baš ne vole policiju. Jedan od njih svakako je i fudbaler škotskog Dandija Pol Mekgovan koji je nekako uspeo da izbegne zatvorsku kaznu, iako je već treći put proglašen krivim za fizički napad na policajce.

Izabrane vesti

Škotski sud je odlučio da fudbaler Dandija dobije 16 nedelja svojevrsnog kućnog pritvora. Mekgovan će moći slobodno da se kreće, ali će tokom noći morati da bude u kući. Konkretno, neće smeti da je napušta od 19 sati uveče do 7 sati ujutru.

Mekgovan je bio priveden zbog toga što je u novembru prošle godine u mestu Erdri šutirao policajca, a kasnije je priznao da ga je konstantno psovao i vređao.

Incident se desio posle utakmice Dandija i šampiona Škotske Seltika u Glazgovu, a čak petorica policajaca morala su da obuzdaju 27-godišnjeg igrača.

Prošle godine Mekgovan je bio takođe proglašen krivim zbog fizičkog sukoba sa policajcem, ali je tada kažnjen društveno korisnim radom. Ni to mu nije bio prvi takav incident u životu.

Njegov advokat Lajam O’Donel objasnio je da se fudbaler već neko vreme bori sa problemom zavisnosti od kockanja i alkohola.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Škotskameđunarodni fudbalDandi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara