"Vojvodina"
"Vojvodina"

Voša i Spartak sigurni, remi Rada u Antaliji

Vreme čitanja: 1min | čet. 07.02.13. | 19:50

Do početka prolećnog dela Jelen Superlige ostalo je još dvadesetak dana, a srpski klubovi polako dižu formu pred nastavak takmičenja

Vojvodina

Posle poraza od Rudara iz Pljevalja (3:0) i remija sa Mornarom (0:0) fudbaleri subotičkog Spartaka savladali su Čelik iz Nikšića rezultatom 3:1(1:1).

Izabrane vesti

Čelik je poveo u 16. minutu golom Zorića, ali je Milivojev pred kraj prvog poluvremena izjednačio rezultat i najavio preokret.

Trener Kurćubić je u nastavku uveo nešto iskusnije igrače što mu se na kraju isplatilo. Najpre je Damjanović u 76. minutu doveo Subotičane u vođstvo da bi Šarac, golom u finišu, postavio konačan rezultat.

Golubovi naredni meč igraju 9. februara protiv grblja.

Razloga za radost imali su i fudbaleri Vojvodine koji su rezultatom 2:0 savladali drugi tim bečkog Rapida. Iako su igrali sa podmlađenim sastavom Novosađani nisu imali većih problema. Tokom čitavog meča bili su bolji rival od Austrijanaca. Novosadska ''Stara dama'' povela je u 38. minutu fenomenalnim pogodkom mladog reprezentativca Bojana Nastića koji ja sa 30 metara savladao golmana Rapida. U finišu poluvremena Vojvodina je definitivno rešila pitanje pobednika golom Mijata Gaćinovića iz slobodnog udarca.

Posle prve utakmice u Antaliji i debakla protiv Jihlave (4:1) fudbaleri Rada su odigrali bez golova sa Spartakom iz Trnave. Loši vremenski uslovi (jak vetar i kiša) uticali su na nešto lošiju igru oba tima. U ekipi Rada su se našli i Andrija Pavlović, Lazar Ćirković i Uroš Vitas iako su nastupali za mladu reprezentaciju u sredu protiv Izraela.

(Foto: www.fkvojvodina.rs)


tagovi

EvropaFilipe de Andrade TeseiraRadSpartak Zlatibor vodaSrbijaSuperligaFK Vojvodina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara