""
""

Voši je potrebna šok terapija, evidentno je da nešto ne funkcioniše

Vreme čitanja: 1min | sub. 25.11.17. | 19:16

„Moramo dignuti glave, okrenuti se narednim utakmicama i probati da odigramo što bolje, kako bismo došli do preko potrebnih bodova“, Vladimir Buač.

Kriza drma Vojvodinu. Lale su porazom od Bačke vezali i treću utakmicu bez pobede u Superligi, pa na Krađorđu uveliko gori lampica za upozorenje.

Izabrane vesti

Da nešto hitno mora da se menja svestan je i trener Lala Vladimir Buač, koji će pokušati da trgne ekipi u narednim danima.
„Sad je već evidentno da se na poslednje tri utakmice nalazimo u rezultatskoj krizi i da u igri ne funkcioniše sve najbolje. Međutim, najlakše je pognuti glave i nastaviti u istom pravcu. Već u ponedeljak, moramo napraviti neku šok terapiju, kako bismo protiv Borca u sredu izgledali mnogo bolje, odnosno onako kako i treba da izgledamo. Mislim da danas definitivno nismo zaslužili da izgubimo, jer je bilo šansi na obe strane, ali jedna individualna greška je rešila utakmicu. Moramo dignuti glave, okrenuti se narednim utakmicama i probati da odigramo što bolje, kako bismo došli do preko potrebnih bodova, izjavio je Buač.

Stara dama u serdu dočekuje Borac, a već za vikend sledi gostovanje Partizanu u Humskoj.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

SrbijaSuperligaVladimir BuačFK Vojvodina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara