Voždovac cakum pakum za nedeljni okršaj: Mnogi potcenjuju Partizan, velika je to greška

Vreme čitanja: 2min | pet. 08.03.19. | 19:54

Dragan Aničić sve najlepše o Bati Mirkoviću, Nikola Trujić protiv bivšeg kluba

Ko se na krov tržnog centra „Stadion“ popne retko šta ima da traži. Od septembra do danas samo je niški Radnički uspeo da slavi na terenu Voždovca, sve ostale rivale Zmajevi su ili dobili (četiri meča bez primljenog gola) ili su uspevali remi da izvuku (dvaput), pa imaju čemu da se nadaju.

U nedelju im u goste stiže Partizan, a imajući u vidu da su crno-beli u vanrednom kolu poraženi od niškog Radničkog, ima čemu da se nada tim Dragana Aničića.
Ovo je praznik fudbala, ne igra se svaki dan sa Partizanom. Reč je protivnik koji uvek daje motiv više igračima da se pokažu i iskreno se nadam da će sve ono što krasi fudbal biti prikazano na predstojećoj utakmici“, predočio je Aničić.

Izabrane vesti

Iz bezbednosnih razloga ulaznice za meč u Zaplanjskoj ulici se neće naći u slobodnoj prodaji, ali to ne bi trebalo da utiče na očekivanja, pogotovo ne u taboru domaćina.
Izuzetno cenim Partizan i pogotovo Zorana Mirkovića. Izuzetan je stručnjak i čovek, ali nažalost u Srbiji trenerima uvek fali kontininuitet. Ne sumnjam da će Bata, ukoliko bude imao prilike da nastavi da radi i sprovodi svoje ideje, da napravi velike rezultate u budućnosti. Mnogi potcenjuju Partizan, ali to je velika greška, jer imaju mnogo dobrih igrača i mnogo talentovanih mladih fudbalera koji prave razliku. Partizan je favorit, ali ova utakmica je za nas veliki izazov. Nećemo pretiti gostima, ali niko ne može da nam oduzme nadu i pravo da se borimo za sva tri boda na našem terenu“, dodao je Dragan Aničić.

Voždovac se tokom zimskog prelaznog roka značajno pojačao, pogotovo u ofanzivnom delu tima, gde domaćin dosta očekuje od Nikole Trujića, nekadašnjeg krilnog napadača Parnog valjka.
„Jedva čekamo meč sa Partizanom, te utakmice donose poseban osećaj i za nas na terenu i za publiku na tribinama. Partizan je blagi favorit, ali mi se ne predajemo, jer to nije manir Voždovca, ulazimo u utakmicu od samog početka sa velikom željom da pokažemo šta znamo. Partizan ima odličnog trenera i fudbalere, ali na domaćem terenu nismo izgubili u ovom delu sezone, želimo da nastavimo taj niz“, nagovestio je Trujić.

FOTO: Star sport


tagovi

Dragan Aničić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara