""
""

Vrati se legendo, biće spektakl!

Vreme čitanja: 1min | sub. 27.06.15. | 22:54

Predsednik velikana sa Bombonjere otvorio mogućnost da legendarna “desetka” opet zaigra u dresu Boke Juniors

Na jednoj strani Havijer Havijer Saviola, Lučo Gonzales i Pablo Aimar, a na drugoj Karlos Tevez, Pablo Osvaldo i - Huan Roman Rikelme! Moguće, vrlo moguće…

Izabrane vesti

Iako je u januaru ove godine završio igračku karijeru, velemajstor fudbala i jedna od poslednjih velikih “desetki” svetskog fudbala bi opet mogao da obuče dres kluba u kojem je idol. Samo dan posle zvanične potvrde da se Karlos Tevez vratio na Bombonjeru, u Boki ne isključuju ni povratak Rikelmea. Iako se nije rastao sa klupskim rukovodstvom na prijatan način, legendarni plemejker bi mogao da obuče dres velikana iz prestonice.
“Vrata Boke su širom otvorena za Rilkelmea. Samo je potrebno da me on ili njegov menadžer pozovu da sednemo za sto i da razgovaramo. Iako je u penziji i iako je za svakog igrača veliki hendikep kada nije u takmičarskoj formi, Roman je specifična vrsta fudbalera i za njega povratak u Boku otvorena opcija”, rekao je Bokin predsednik Danijel Angeliči.

Na Rikelmea će pokušati da utiče i Karlos Tevez. Njih dvojica su igrali jednu szeonu zajedno na početku Karlitosove karijere, pre nego što Rikleme prešao u Barselonu. Ako se zaista obistine glasine da bi velikan mogao da opet obuče dres Boke, onda bi zaista imali spektakularan sledeći Superklasiko!  

(FOTO: Action images)


tagovi

međunarodni fudbalKarlos TevezJužna AmerikaHuan Roman RikelmeBoka juniorsArgentina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara