""
""

Vučelić: Ja sam za Đurića mali miš

Vreme čitanja: 2min | ned. 31.01.16. | 08:39

"Apsolutno mu priznajem da je visok kao Himalaji u odnosu na mene u tome čime se bavi"

Polemika na relaciji Dragan Đurić - nova uprava Partizana ne prestaje. Sadašnja garnitura čelnika crno-belih optužila je bivšu za aktuelnu situaciju oko Andrije Živkovića, onda je optuženi Đurić, braneći se, prozvao Milorada Vučelića, što je dovelo do nove replike.

Da podsetimo, u delu priče oko prodaje igrača nekadašnji prvi čovek kluba iz Humske napomenuo je da taj klub još jedino može da naprave transfere Vučelića i Obućine.

Izabrane vesti

Predsednik Sportskog društva Partizan i član radne grupe fudbalskog kluba Milorad Vučelić u novom obraćanju javnosti poručio je da on ipak ne može da se nosi sa Đurićem u vodama u kojima ovaj pliva...
"On je u poslovima koje obavlja briljantan i ja tu nemam šta da tražim. Nikada nisam ni pokušavao da pronađem sebe u nečemu takvom, za njega sam tu mali miš. Apsolutno mu priznajem da je visok kao Himalaji u odnosu na mene u tome čime se bavi", izjavio je u razgovoru za Večernje novosti.

Đurić je zamerio novoj upravi što nije blagovremeno reagovala i ranije pregovarala sa Živkovićem oko produžetka saradnje.
"Svi smo mi dobro bili upoznati s tom situacijom i razgovarali smo na temu novog ugovora. Na to ne mora da nas opominje Dragan Đurić, naravno da je bilo priče, ali bez konkretnog rezultata. Metode koje on pominje zaista ne bih komentarisao. Drago mi je što Đurić brine, a posebno mi je drago što nikada nisam želeo da ličim na njega", stavio je nadamo se tačku na ove polemike Milorad Vučelić.

(foto: MN Press)


tagovi

SuperligaSrbijaFK PartizanMilorad VučelićDragan ĐurićAndrija Živković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara