"Vučelić"
"Vučelić"

Vučelić spreman da sedne u fotelju: I ranije se razgovaralo da preuzmem crno-bele!

Vreme čitanja: 1min | čet. 06.11.14. | 10:39

"Predložen sam za predsednika FK Partizan, a s obzirom na to od koga predlog stiže, primam ga s punim uvažavanjem”, rekao je Vučelić

VučelićKako se približava skupština Partizana, tako je počelo u javnosti da izlaze potencijalni protivkandidati aktuelnom predsedniku Draganu Đuriću. Kako stvari stoje, Milorad Vučelić biće glavni oponent Đuriću ili njegovim ljudima na izborima za prvog čoveka crno-belih 20. decembra.

U slučaju da Đurić odustane od kandidature, trebalo bi da ga zameni jedan od trojice potpredsednika, najverovatnije Mile Jovičić, dok se manje šanse daju Dušku Jovanoviću i Ratomiru Babiću. Branko Ružić odustao je od kandidature jer želi da nastavi da se bavi politikom.
Zatečen sam vešću koja se pojavila, ali ujedno i počastvovan jer znam da dolazi od iskrenih i pravih partizanovaca koji su je pustili u javnost. Predložen sam za predsednika FK Partizan, a s obzirom na to od koga predlog stiže, primam ga s punim uvažavanjem”, rekao je za Kurir Milorad Vučelić (66) i dodao: ”I ranije se razgovaralo da preuzmem FK Partizan, nije tajna.”

Izabrane vesti

Budući predsednik FK Partizan, da bi bio biran, morao bi da bude član skupštine koju opet bira Radna grupa. Prema sadašnjem sastavu Radne grupe, Vučelić kao čovek koji nije član Skupštine fudbalskog kluba nema mnogo šanse.

Vučelić je bio član UO Partizana od 27. juna 1995. do 20. maja 2000. godine, a u tom periodu osvojene su tri titule (1996, 1997, 1999) i jedan kup Jugoslavije (1998). 

(FOTO: MN Press)


tagovi

Dragan Đurićmilorad vučelićFK PartizanSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara