""
""

Vučić o incidentu na dočeku: Ako je istina, onda je to skandal i sramota

Vreme čitanja: 1min | sre. 24.06.15. | 15:08

"Političko-komesarska saopštenja Toleta Karadžića bolje mi je da ne komentarišem. Mislim da ovo što sam ja rekao misli svaki građanin ove zemlje“, rekao je Vučić o saopštenju FSS koje je usledilo dan posle povratka svetskih prvaka u fudbalu

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je sramota ako je bilo ko zabranio nekome da izađe na terasu Gradske skupštine na kojoj su omladinski fudbalski reprezentativci Srbije slavili osvajanje zlatne medalje na Svetskom prvenstvu na Novom Zelandu.
“Ako je to istina to je sramota i skandal, to pokazuje da mi Srbi ne umemo ni da proslavimo ono što je vredno, nego su nam lične sujete ili ne znam koji razlozi važniji“, rekao je Vučić novinarima u Vladi Srbije.

Izabrane vesti

MILOŠEVIĆ BESNI: VESIĆ JE JAD I BEDA!

On je, odgovarajući na pitanje da prokomentariše sukob funkcionera FSS i čelnika gradskih vlasti, kao i saopštenje koje je usledilo nakon pojave informacija da je Savi Miloševiću i Mitru Mrkeli gradski menadžer Goran Vesić zabranio prisustvo na balkonu Starog dvora, rekao da ne može da tvrdi šta je istina jer jedni kažu da se to dogodilo, a drugi da nije.
“Ta političko-komesarska saopštenja Toleta Karadžića bolje mi je da ne komentarišem. Mislim da ovo što sam ja rekao misli svaki građanin ove zemlje“, zaključio je Vučić.

(FOTO: Starsport)


tagovi

Tomislav KaradžićSrbijaSavo MiloševićMundijalitoMitar MrkelaGoran VesićdočekAleksandar Vučić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara