""
""

Vučićević presudio Čuki: Zvezdini rezervisti osetili slast pobede, Ruiz se oporavio od povrede

Vreme čitanja: 1min | pon. 10.04.17. | 15:01

Mladi napadač namestio gol Orlandiću, pa potom postigao odlučujući. Brđane predvodio Nemanja Radonjić, ali to nije bilo dovoljno da se izvuče makar nerešen rezultat - 3:2

Rezervisti Crvene zvezde ostvarili su prvu pobedu u drugoj utakmici šampionata B timova. Crveno-beli su u Staroj Pazovi posle velike borbe savladali rezerviste Čukaričkog rezultatom 3:2, a uloga igrača utakmice pripala je mladom golgeteru Vanji Vučićeviću.

Izabrane vesti

Sin nekadašnje legende Partizana Nebojše Vučićevića prvo je sjajno asistirao Petru Orlandiću u 60. minutu, za vođstvo crveno-belih od 2:1, a onda u 86. bio igrač odluke, nakon odličnog prijema i topovskog udarca sa ivice šesnaesterca.

Gosti su vodili od samog starta golom Staniše Mandića, ali je konačan rezultat prvog poluvremena u 28. minutu postavio Nenad Milijaš.

U nastavku meča viđena je žestoka borba na terenu, Zvezda je prva stigla do prednosti, ali su Brđani apsolutno zasluženo stigli do izjednačenja 10 minuta pre kraja utakmice. Tada je Radonjić lagano pretrčao Milunovića i savladao odličnog Kahrimana. Ipak, srpski šampion je imao više koncetracije i sreće u završnici meča.

Ono što je od velike važnosti za stručni štab lidera Superlige jeste činjenica da se Džon Ruiz oporavio od povrede i zaigrao u drugom poluvremenu današnje utakmice, a preporučio  su se i staloženi Viveiros.

Talentovani Uroš Račić je igrao na štoperskoj poziciji i bio vrlo dobar u tandemu sa Nemanjom Stojićem.

Crveno-beli su utakmicu započeli u sastavu: Kahriman - Viveiros, Stojić, Račić, Milošević - Srnić, Poletanović, Milijaš, Adžić - Vujaklija, Sikimić.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

FK Crvena zvezdaČukaričkiSrbijaSuperligaVanja Vučićević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara