"Ajzak Sakses"
"Ajzak Sakses"

Vudu magija protiv Ajzaka

Vreme čitanja: 1min | uto. 03.01.17. | 12:16

Nesrećni napadač Votforda sumnja da je na njega bačena kletva

Ajzak SaksesOd kako je minulog leta došao u redove Votforda za 12,5 miliona funti iz Granada, Ajzak Sakses je odigrao samo osam susreta (postigavši samo jedan pogodak). I to uglavnom ulazeći sa klupe.

Razlog za to što je najplaćenije pojačanje Stršljenova van vidokruga menadžera Valtera Macarija su česte povrede koje mu nikako ne daju mira. Čak je i pred Božić zadobio povredu ligamenta kolena, tako da će se na teren vratiti tek krajem januara. Očajni Ajzak se toliko zabrinuo da je zajedno sa ljudima koji ga okružuju počeo da razmišlja da neko slučajno nije bacio kletvu, tačnije "đuđu" na njega.
"Njegovi ljudi ozbiljno razmatraju mogućnost da neko ko ga ne voli nije bacio đuđu na momka. U toku su pretrage, ali postoje sumnje da je neka zla veštica umešala prste", naveo je izvor blizak Saksesu, navodeći i da ovaj poslednjih godina vodi pravnu bitku u Nigeriji oko nasleđa,  što bi mogao biti povod za bacanje kletve.

Izabrane vesti

Ceremonijalna oprema afričkih vračevaU Africi, pre svega Zapadnoj i dalje su dominante lokalne vere bazirane na spiritualizmu i šamanizmu. A njihovo verovanje tvrdi da sve žive i nežive stvari imaju u sebi duh koji im određuje sudbinu. A sudbinom, tačnije duhovima mogu upravljati i veštci i veštice, kako s dobrom, tako i lošom namerom. Ajzak izgleda nije imao sreće...

(foto: Action Images, Thinkstock)


tagovi

Ajzak SaksesEngleskaEvropaNigerijaPremijer ligavotford

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara