Vujadin Savić na večitom derbiju posle 15 meseci

Vreme čitanja: 2min | sre. 27.02.19. | 13:59

Prethodna dva susreta sa Partizanom štoper crveno-belih propustio zbog povrede

U septembru, posle duela sa Napolijem, bio je povrđen. Isti slučaj bio je šest meseci ranije, kada je Crvena zvezda trijumfom nad večitim rivalom praktično overila titulu u prošloj sezoni. Nije debitant, ali će kapiten crveno-belih Vujadin Savić osetiti mirs meča protiv Partizana posle 15 meseci pause.

Prethodni put bio je u postavi na 156. večitom derbiju koji je završen remijem (1:1). Dakle, mnogo motiva će imati iskusni štoper, posebno što posle povratka na Marakanu nije na terenu osetio slast pobede nad komšijama.
“Nema potrebe trošiti reči na opisivanje atmosfere na večitom derbiju. Naši navijači su uvek na visini zadatka. Njihova podrška nas pokreće na terenu, kada čujemo pesmu Delija dobijemo dodatnu snagu, čini mi se da možemo da poletimo na terenu. Nikom nije lako kada dođe na Marakanu, pokazali smo to i u evropskim utakmicama na jesen. Na atmosferu koju prave naši navijači nisu svi navikli, zato je ona naša prednost”, poručio je Savić.

Izabrane vesti

Snažni štoper još čeka na prvenac u Zvezdinom dresu.
Voleo bih da prvenac bude u derbiju. Znamo da je moj primarni posao kao štopera da branim naš gol, ali svakako želim i da pomognem ekipi u napadu. Dugo se priča o mom prvom golu u crveno-belom dresu, svi se malo šalimo na tu temu, ali najbitnije je da ekipa pobeđuje, da idemo ka cilju osvajanju titule, a ko daje golove zaista nije važno”.


tagovi

Vujadin Savić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara