""
""

Vujaklija otišao iz Zvezde posle samo pola godine

Vreme čitanja: 1min | pet. 07.07.17. | 16:34

Marakanu napustio i Stefan Ilić

Dvojica došla - dvojica otišla. U danu kad je pozajmila Srđana Babića od Sosijedada i dovela Branka Jovičića, Crvena zvezda se zahvalila na saradnji dvojici igrača skromne minutaže u minuloj sezoni. Srđan Vujaklija i Stefan Ilić nisu više članovi crveno-belih.

Informacija je potvrđena na zvaničnom sajtu kluba sa Marakane, uz dodatak su obojica dobili paprire i narednih dana pokušaće da pronađu novi angažman.

Izabrane vesti

Vujaklija je zimus stigao u Zvezdu, posle šestomesečne pauze, sačekao je da mu istekne ugovor sa čačanskim Borcem, kao slobodan igrač potpisao je na dve godine. Nije se snašao, odigrao je deset utakmica, postigao dva gola, novi šef struke Vladan Milojević ne vidi ga u planovima za narednu sezonu, pa je 29-godišnji napadač odlučio da digne sidro. Pritom je, uveravaju na Marakani, oprostio sva potraživanja, što je otprilike polovine novca koji je trebalo da dobije za minulih šest meseci.

Pominje se da će mu naredna destinacija biti Čukarički, sarađivao bi sa Nenadom Lalatovićem, koji mu je bio šef i u čačanskom Borcu.

Član Crvene zvezde više nije ni još jedan špic, Stefan Ilić, nekadašnji član subotičnog Spartaka, plaćen 50.000 evra. Odigrao je samo jednu utakmicu (14. decembra prošle godine u Surdulici), pa je i on odlučio da se oproba u novoj sredini.

(FOTO: MN Press)


tagovi

FK Crvena zvezdaSrbijaSrđan VujaklijaStefan IlićSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara