"Duško Vujošević"
"Duško Vujošević"

Vujošević: Gordon nas je ucenjivao zbog neisplaćenih primanja

Vreme čitanja: 2min | pet. 29.03.13. | 13:20

“Svi znate koliko je teška naša finansijska situacija. Svi igrači dobili su po četiri plate, a on je dobio pet. Nije se pojavio na jednom treningu, a posle je njegov menadžer tražio još dve plate”, rekao je trener crno-belih

 

Duško VujoševićTrener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je da njegovu ekipu očekuje izuzetno težak meč na startu Superlige Srbije protiv Mega Vizure, što zbog kvaliteta rivala, što zbog kadrovskih problema sa kojima se suočava.

Izabrane vesti

Prema pisanju medija, izgleda da odlazak Drua Gordona iz Beograda nije tako “naivan” kao što je u prvi mah izgledalo. Čini se da kompletna priča dobija svoju pozadinu, a strateg crno-belih imao je šta da kaže na račun, statistički, najkorisnijeg igrača ekipe u nedavno završenoj ABA ligi, koji je ucenjivao Partizan zbog neisplaćenih primanja.
"Svi znate koliko je teška naša finansijska situacija. Svi igrači dobili su po četiri plate, a on je dobio pet. Nije se pojavio na jednom treningu, a posle je njegov menadžer tražio još dve plate. Nećemo nikom dozvoliti da nas ucenjuje, za njega smo imali razumevanja, a on je pravio neke greške, recimo, kad je trebalo da igramo derbi nije znao ko je Zvezda ili kad smo išli u Istanbul nije znao šta je Kup šampiona", rekao je, bez dlake na jeziku, trener Vujošević.

Što se tiče same utakmice sa Mega Vizurom, najverovatnije neće nastupiti ni povređeni kapiten Vladimir Lučić, kao ni Dragan Milosavljević.
"Ko god da sutra istrči na parket moraće da nadoknadi sve te nedostatke. Pozivam navijače da dođu u što većem broju i pomognu nam. Čeka nas veoma ambiciozan ekipa, sa dosta mladih i kvalitetnih igrača, a imaju i Bobana Marjanovića i Novicu Veličkovića. Namučili su nas u Kupu svojom zonom, bili su u egalu 36 minuta, a sad će nam biti još teže, jer su se pojačali i gaje ambicije da se plasiraju u Jadransku ligu", zaključio je Vujošević.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Dru GordonDuško VujoševićEvropaJadranska ligaKošarkaška SuperligaFK PartizanSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara