"Dragoljub Vukadinović (levo)"
"Dragoljub Vukadinović (levo)"

Vukadinović: Smučio mi se srpski fudbal! Sudije sude po nalogu FSS, država namerno ne rešava problem huliganstva...

Vreme čitanja: 1min | ned. 17.05.15. | 09:54

"Već mi je poručeno da ćemo ako budemo igrali protiv Spartaka imati protiv sebe i sudije i klub", rekao je predsednik Metalca iz Gornjeg Milanovca

Dragoljub Vukadinović (levo)Svake sezone ista priča. Čim se primaknu poslednja tri kola prvenstva u Superligi i Prvoj ligi Srbije odmah krenu priče o regularnosti. Isto to se događa i ove sezone, a jedan od onih kojima se sve to smučilo je i Dragoljub Vukadnović, predsednik Metalca iz Gornjeg Milanovca. Taj klub je trenutno na trećem mestu PLS-a i igraće u baražu za Superligu.
"Već mi je poručeno da ćemo ako budemo igrali protiv Spartaka imati protiv sebe i sudije i klub. U drugom slučaju imaćemo protiv sebe samo klub. Iskreno, smučio mi se srpski fudbal", rekao je Vukadnović za Kurir.

On se osvrnuo i na problem sa huliganima koji već dugo traje kod nas.
"Ne možeš im ništa. Oni to rade po diktatu vrha FSS-a. Pa, ni država nije zainteresovana da zaustavi divljanje huligana. Ko je uhapšen zbog 37 povređenih policajaca na derbiju? Strogoća se trenira na malim klubovima, što se vidi na primeru Novog Pazara. Mi smo prošle godine bili krivi što smo na Banjici ostali živi", rekao je Vukadinović.

Izabrane vesti

Predsednik Metalca smatra da su i neke sudije umešane u (ne)regularnost takmičenja.
"Moj klub igra pošteno, odradićemo posao do kraja. Pamtićemo da su nam učinjene brojne sudijske nepravde tokom cele sezone. Postoje trojica-četvorica sudija koji dolaze po zadatku i sviraju. Ako loše odrade posao dobiju suspenziju", zaključio je Vukadinović.

(FOTO: Action images)


tagovi

SuperligaSrbijaPrva liga SrbijeMetalacDragoljub Vukadinović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara