""
""

Za istoriju: Fil Džekson i definitivno u Niksima!

Vreme čitanja: 1min | čet. 13.03.14. | 19:59

Čovek koji je igračku karijeru započeo upravo u timu iz Njujorka pokušaće da spasi franšizu od propasti

Da li će sada doći bolji dani za Njujork Nikse - najtrofejniji NBA trener svih vremena Fil Džekson i definitivno dolazi u tim iz Velike jabuke, gde će pokušati da franšizu spasi od propasti. Prema navodima poznatog američkog novinara Grega Entonija, 68-godišnja legenda najjače košarkaške lige sveta postaće novi generalni menadžer Niksa, a ističe se da će Džekson godišnje zarađivati oko 15.000.000 dolara! 

Iako se poslednjih dana dosta spekulisalo čak i o tome da bi Džekson mogao da se vrati u Lejkerse, kojima je doneo pet šampionskih titula, uprava Njujorka je uspela da nagovori iskusnog stručnjaka da pomogne bivšem klubu da se vrati u život. Podsetimo, Džekson je igračku karijeru 1967. godine započeo upravo u Niksima, sa kojima je osvojio dva prstena. 

Izabrane vesti

Prva zvezda Njujorka Karmelo Entoni najavio je da želi sastanak sa novim generalnim menadžerom pre nego što donese konačnu odluku o tome da li će ostati na istom mestu i naredne sezone. Američki mediji spekulišu da je Melo dobio poziv iz Čikaga, ali najbolji strelac najjače lige sveta iz prošle sezone još uvek ne želi da donosi konačnu odluku.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Njujork NiksNBA ligaFil Džekson

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara