Za princa

Vreme čitanja: 2min | sre. 11.07.18. | 08:15

Fiks dana krije se u Singapuru

Već smo naučili da je Albireks Nigata, filijala istoimenog japanskog drugoligaša, neprikosnoveni tim u Singapuru.

Ipak, nije fiks samo kada igra ovaj tim. I danas je na meniju potencijalni fiks dana. Za razliku od okršaja Houm Junajteda i Jang Lajonsa gde možda može da dođe do iznenađenja, kec na Brunej ne bi smeo da se dovede u pitanje. Zbog očajnog protivnika, pre svega.

Izabrane vesti

O čemu se radi?

Hugang je zakucan za dno tabele sa sedam osvojenih bodova nakon 14 kola, ostvarili su samo jedan trijumf, najgori su gosti u ligi, dok je Brunej među boljim domaćinima u prvenstvu i u seriji je od pet mečeva bez poraza. Brunej je slavio na pet od sedam prethodnih međusobnih duela ovih timova. 

Takođe, probajte i sa golovima, tip 2-5 prolazio je na sedam minulih okršaja Bruneja i Huganga. Iako je Brunej kvalitetniji tim, nije isključeno da će danas vaditi loptu iz mreže koji put. Statistika kaže da je Brunej primio najmanje jedan gol na 14 poslednjih mečeva kod kuće, te da je na prethodnih devet u svom domu igrao 3+, odnosno da je na prethodna četiri kod kuće dao bar dva gola. Ipak, ima rezona i gađati da Hugang neće zatresti mrežu Bruneja jer na pet od poslednjih šest gostovanja nisu pogodili metu. Hugang u gostima prosečno prima 1,67 golova.

Inače, Brunej je tim iz istoimene države koji se takmiči u singapurskoj Premijer ligi i nalazi se u vlasništvu princa od Bruneja, prestolonaslednika Al Muhtadija Bilaha

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sre 14:15 4642 SIN 1 Dpmm - Hougang Utd. kmb 1&3-5 2,10
Ukupna kvota2,10

SINGAPUR 1

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama 

Foto: Shutterstock


tagovi

Singapur 1SIngapur

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara