"Martin Montoja"
"Martin Montoja"

Za šest meseci kraj ugovora sa Barsom, Liverpul i Totenhem vrebaju šansu (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sub. 28.12.13. | 12:04

Talentovani desni bek Martin Montoja mogao bi uskoro na Ostrvo

Martin MontojaBarselona u neprijatnoj situaciji. Silni asovi iz prvog tima jednostavno ne dozvoljavaju klincima iz omladinskog pogona da se nametnu na velikoj sceni, pa su oni prinuđeni da fudbalsku sreću traže po drugim klubovima. Ili čak i zemljama kao što bi mogao da bude slučaj sa Martinom Montojom, koji je privukao pažnju nekoliko velikih engleskih klubova. Pre svega Liverpula i Totenhema.

Montoja i nema preveliki izbor jer je na njegovoj poziciji u prvom timu zacementiran Dani Alves. Konkurencija je teško pala 22-godišnjem fudbaleru koji je zato, piše katalonski As, prekinuo pregovore o produžetku saradnje sa Barsom.
"Razgovarali smo, ali su vrata prvog tima zbog Danija Alvesa zatvorena za Montoju", nemoćni je slegao ramenima igračev menadžer Hoze Marija Orobit.

Izabrane vesti

Nepovoljna okolnost za upravu kluba je što Montoji na kraju sezone ističe ugovor što znači da je januar za Blaugranu poslednja šansa da zaradi makar nešto na igraču u kojeg je dosta uložila.

Istina, vest iz Katalonije je pomalo zbunjujuća, jer Liverpul na poziciji desnog beka već ima Glena Džonsona, Andrea Vizdoma, Martina Kelija i Džona Flanagana, pa nije baš najjasnije kako bi se to Montoja uklopio. Sa Totenhemom je već priča nešto drugačija.

(FOTO: Action Images)


tagovi

EvropaLiverpulMartin MontojaPrimeraŠpanija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara