"Hames Rodrigez"
"Hames Rodrigez"

Zaboravite Mesija i Ronalda, ovaj dečko je zadivio planetu: Hames Rodrigez najbolji strelac Mundijala

Vreme čitanja: 1min | pon. 14.07.14. | 00:01

A možda je zaslužio i nagradu za najboljeg igrača

Hames RodrigezSvaka čest Nemcima na tituli prvaka sveta, Manuelu Nojeru za blistavim odbranama, sporiće se navijači da li je Leo Mesi najbolji igrač turnira, ali Mundijal u Brazilu obeležio je Hames Rodrigez. Najbolji igrač Kolumbije je zaslužio – na kraju će i dobiti – trofej za najboljeg strelca Prvenstva sveta!

Sjajni vezista Monaka postigao je šest golova i po tom statističkom kriterijumu nadmašio igrače kojima su se pre početka turnira davale veće šanse da osvoje Zlatnu kopačku. Realno, svi su pričali o Nejmaru, Mesiju i Ronaldu, posle prvog kola o Mileru, ali je iz utakmice u utakmicu Hames Rodrigez oduševljavao planetu. Naročito u utakmici osmine finala protiv Urugvaja, kad je dao dva gola, od kojih je prvi bio spektakularan.

Izabrane vesti

Dodatna vrednost Rodrigezovog dostignuća je činjenica da je upisao i tri asistencije i da je ovo priznanje prograbio sa „samo“ pet utakmica, za razliku od Milera ili Mesija koji su odigrali po dve više, a ostali su iza nove zvezde svetskog fudbala, pred koga je Real Madrid već prostro crveni tepih.

(FOTO: Action images)

 


tagovi

reprezentativni fudbalZlatna kopačkameđunarodni fudbalKolumbijaHames RodrigezBrazil2014

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara