""
""

Zagorčić svestan realnosti: Ne bojimo se odlazaka, oni su neminovnost...

Vreme čitanja: 1min | čet. 27.08.15. | 23:04

"Takav je posao nas trenera u Srbiji, svake godine radimo sve ispočetka. Nadam se da će u skorije vreme biti drugačije", slegao je ramenima strateg Novosađana

Trener Vojvodine Zlatomir Zagorčić svestan je da njegova ekipa u ovom trenutku nije mogla da izbaci ekipu kao što je Viktorija iz Plzenja, koja je pokazala da je u ovom trenutku kvalitetnija i iskusnija od Novosađana.

Izabrane vesti

Lale su u uvodnom delu meča propustile nekoliko odličnih šansi, ali se posle primljenog gola sve promenilo-
"S obzirom na sve što smo videli u ova dva meča, moramo da priznamo da dalje ide bolja, snažnija ekipa. Ne mogu nošta da zamerim mojim momcima, po prirodi sam maksimalista i uvek želim više, ali ovaj put smo zaista naleteli na boljeg od sebe", rekao je Zagorčić.

Aleksandar Paločević je pokazao da je možda i ranije mogao da dobije značajniju ulogu u ovom timu.
"Ja uvek pričam da imamo 25 igrača i mislim da ne postoji nijedan od njih koji već nije igrao. Paločević jeste dobar igrač, ali se još privikava, a uostalom ja biram i snosim odgovornost."

Posle eliminacije iz Evrope nažalost sledi i odliv igrača sa Karađorđa.
"Ne bojimo se odlazaka, jer odlasci su neminovnost. Takav je posao nas trenera u Srbiji, svake godine radimo sve ispočetka. Nadam se da će u skorije vreme biti drugačije", zaključio je trener Novosađana i slegao ramenima.

(FOTO: Action images)


tagovi

Zlatomir ZagorčićFK VojvodinaSuperligaSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara