""
""

Zagorčiću odbrojani dani u Vojvodini - Milan, a ne Milorad Kosanović prvi favorit da ga nasledi

Vreme čitanja: 1min | sre. 21.10.15. | 21:33

Kosanović je dugo u klubu, jedan je od najzaslužnijih za plejadu mladih igrača koji su u poslednjih nekoliko godina izašli sa stadiona Karađorđe, a među njima je i Sergej Milinković-Savić.

Fudbaleri Vojvodine uskoro će dobiti novog trenera, a prema saznanjima MOZZART Sporta Zlatomira Zagorčića na klupi novosadskog kluba zameniće Milan Kosanović, sadašnji koordinator mlađih kategorija novosadskog kluba. Novosadske Lale večeras su u superligaškom derbiju u Beogradu izgubile od Crvene zvezde sa 3:0, a uprava Vojvodine je još pre meča treneru Zagorčiću postavila ultimatum da mora da savlada lidera šampionata. Šanse da ostane za kormilom Lala sada se mere u promilima.

Izabrane vesti

Njegov naslednik Kosanović je dugo u klubu, jedan je od najzaslužnijih za plejadu mladih igrača koji su u poslednjih nekoliko godina izašli sa stadiona Karađorđe, a među njima je i Sergej Milinković-SavićKosanović se pominjao i kao moguće rešenje za klubu Vojvodine još u decembru 2013. godine, kada je novosadsku ekipu napustio Marko Nikolić.

Fudbalskom čaršijom se pronela i glasina da su čelnici Voše kontaktirali i Blaža Sliškovića i Dejana Govedaricu, ali prema informacijama MOZZART Sporta to nisu realne opcije.

Pratite MOZZART i na Vajberu

(FOTO: Starsport)


tagovi

Zlatomir ZagorčićFK VojvodinaSuperligaSrbijaMilan Kosanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara