""
""

Zahovič: Dok sam ja davao golove u Ligi šampiona, Murinjo je bio prevodilac!

Vreme čitanja: 1min | uto. 21.10.14. | 13:38

Sportski direktor Maribora žestoko udario po treneru Čelsija uoči večerašnjeg meča trećeg kola Lige Šampiona na “Stamford Bridžu”

Slovenački Maribor je u dosadašnjem delu Lige šampiona pokazao da ne ferma mnogo jače i bogatije! Tim iz Ljudskog vrta prvo je odoleo lisabonskom Sportingu, zatim se neporažen vratio iz Gelzenkirhena. Sudeći po rečima sportskog direktora Maribora Zlatka Zahoviča, Slovenci nameravaju da utišaju i Stamford Bridž.

Nekadašnji kapiten Partizana u razgovoru za slovenačke medije nije se libio da kaže kako je on mnogo veće ime u svetu fudbala od trenera Čelsija Žozea Murinja. Time je verovatno želeo da rastereti igrače i ohrabri ih pred večerašnji duel sa Plavcima.
Čelsi je prvi favorit za osvajanje Lige šampiona. Da li je Murinjo najbolji trener? Ne, on je jedan od najboljih. Fenomen je zbog načina vođenja ekipe, a kada se kamere ugase sasvim je druga ličnost nego što se čini. Imam bogatije fudbalsko iskustvo nego on. Ja sam bio igrač pa sportski direktor, dok je on bio samo igrač. Profesionalac sam od punoletstva, on od 28. godine”, u jednom dahu je izgovorio Zahovič.

Izabrane vesti

Sportski direktor Maribora očigledno nije fan trenera Čelsija. Izjavu o Žozeu Murinju završio je na efektan način:
Ja nikada neću dostići njegov trenerske domete, ali imam više iskustva. Pa dok sam ja davao golove u Ligi šampiona, on je bio prevodilac".

(Foto MN Press)


tagovi

ČelsiEngleskaEvropaLiga šampionaZlatko ZahovićŽoze Murinjo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara