"Rejnolds"
"Rejnolds"

ZAKUZZAVANJE: Abaligaši, pokažite se! Prognoziramo četiri plusa

Vreme čitanja: 2min | ned. 04.12.16. | 12:16

Ovo su neki od mogućih tipova za danas kada su igrači iz ABA lige u pitanju

RejnoldsDanas je u centru pažnje ABA liga, odnosno susreti između MZT Skoplja i Budućnosti i Mega Leksa i Cibone. Dakle, imaće šta da se probere, a mi smo odabrali četiri tipa na broj koševa, po dva sa obe utakmice.

POGLEDAJTE SVE KVOTE ZA VEČERAŠNJE DUELE

Izabrane vesti

U komentarima ispod teksta možete dati svoje mišljenje kada je ova igra u pitanju za večeras. Evo naših predloga.

ANTE ŽIŽIĆ - granica 18,5 - Tip VIŠE POENA (Mega Leks - Cibona, 19.00), kvota 1,85
Ovog momka imamo običaj da jurimo u plus. Jednostavno, cela igra Cibone se bazira na njemu, saigrači se maksimalno trude da mu naprave poziciju da poentira iz reketa što on i čini. U proseku daje 19,8 poena što je zaista visok procenat. Igraće protiv mladog tima Mege, imaće motiv da se dokaže posle loše partije u derbiju protiv Cedevite. Svi uslovi za dobru partiju su tu.

DŽEJ AR REJNOLDS - granica 8,5 - Tip VIŠE POENA (MZT - Budućnost, 17.00), kvota 1,85
Budućnost se opekla na prvom gostovanju ove sezone u Skoplju protiv Karpoša, ali MZT ne bi trebalo da im pravi probleme. Upravo u toj činjenici treba tražiti favorita za tipovanje na poene. Naš izbor je pao na organizatora igre Podgoričana Džej Ar Rejnoldsa. Amerikanac je u dosadašnjem toku sezone upisao 7.3 poena, ali verujemo da će se raspucati protiv slabašne makedonske ekipe i lagano preći granicu 8,5.

OGNJEN JARAMAZ- granica 13,5 - Tip VIŠE POENA (Mega Leks - Cibona, 19.00), kvota 1,85
Ognjen Jaramaz u proseku postiže 12 poena po utakmici, a deluje da je u usponu forme pošto je postigao čak 16 poena u prošlom kolu protiv Partizana. Mega je kao i Cibona ekipa koja igra ofanzivnu košarku na dosta poena i to bi mogao da bude i ključni detalj prolaska Jaramaza u plus na ovoj utakmici pred domaćim navijačima.

DŽEJMS SKOT - granica  10,5 - Tip VIŠE POENA (MZT - Budućnost, 17.00), kvota 1,85
U plus bi mogao i krilni centar MZT-a Džejms Skot, koji je jedna od retkih svetlih tačaka tima iz makedonske prestonice ove sezone. Protiv Mega Leksa je postigao 22, Olimpiji je ubacio 18, Igokei 12 i Partizanu 8 poena. Deluje da bi mogao da se izbori sa Borisom Savovićem, koji će ga najverovatnije čuvati. Ako Amerikanac bude dobijao pravovremene lopte, eto njega u plusu.

Ovo su naši predlozzi. Svoje predloge, mišljenja, preporuke i savete podelite sa ostalim čitaocima MOZZART Sporta u komentarima ispod teksta.

Ukoliko želite da tokom celog dana budete upoznati sa svim kladioničarskim dešavanjima pratite naš svakodnevni blog KLADIONIČARSKI DAN. Našu redovnu rubriku PREDLOZZI I TIPOVANJA možete pogledati OVDE.

* Kvote i granice su podložne promenama
* Klađenje je dozvoljeno samo punoletnim osobama

(FOTO: MN Press)


tagovi

Ante ŽižićBudućnost PodgoricaDžej Ar RejnoldsJadranska ligaMega LeksOgnjen Jaramaz

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara