""
""

Zaneti okončao spekulacije: Inter je moj život, o Čelsiju ni ne razmišljam (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pet. 21.02.14. | 19:35

"Navijači Intera znaju šta ja osećam prema ovom klubu", poručio je veteran Neroazura

Posle 19 sezona i tačno 851 meča koji je odigrao u dresu Intera, čini se da niko, pa čak ni oni koji fudbal prate samo površno, nikada ne bi mogao da zamisli Havijera Zanetija u opremi nekog drugog kluba, a posebno ne Čelsiju!

Italijaski list Korijere delo Sport danas je izašao sa šokantnom informacijom u koju je malo ko mogao da poveruje, a legenda evropskog i svetskog fudbala smatra da navijači Intera nemaju razlog za brigu.
"Murinjo i ja smo u stalnom kontaktu i u sjajnom smo odnosu. Ali, nikada do sada nismo razgovarali o mogućnosti da ja odem u Čelsi. Znam da su navijači Intera upoznati s tim šta ja mislim o klubu i dresu koji nosim i uvek sam podvlačio da želim da igram i ostanem u Interu, bez obzira na sve. Ovo je moj život i moja kuća i nemam želju, a ni nameru da više bilo šta kažem“, rekao je Zaneti za zvaničnu klupsku televiziju.

Izabrane vesti

Ipak, po prvi put posle mnogo godina čovek kojeg iskreno ceni i poštuje svaki zaljubljenik u fudbal nije starter, zbog čega su i počele spekulacije.
"Znate kako, otkad se bavim profesionalnim fudbalom sve nekako gledam iz dve perspektive – Ili igraš od prvog sudijskog zvižduka, ili sediš na klupi i čekaš da uđeš. Ja se osećam odlično i jako poštujem svaku odluku koju donese trener. Verujem da imamo jako dobru grupu igrača i da smo veliki klub", zaključio je Zaneti.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Žoze MurinjoSerija AItalijaInterHavijer ZanetiEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara