Zapamtite ovo ime - Džon Sifuentes

Vreme čitanja: 1min | pet. 06.07.18. | 15:33

Ekvadorac rođen 1992. godine dao 22 gola na 20 utakmica. Noćašnjem rivalu u prvom delu sezone već spakovao dva

Gde je i šta radi - Džon Sifuente?

Niste čuli za njega? Ni mi, do skoro... Ali zapamtite, njegovo prezime ćete čitati u našoj rubrici TRANSFERI UŽIVO. Ako ne sada, u nekom od narednih prelaznih rokova. Jer, ono što 25-godišnji član Univerzidad Katolike radi u ekvadorskoj Seriji A prelazi prevazilazi tamošnje standarde. Cilj ekipe je da zadrži jednu od pozicija koja vodi u Kopa Libertadores - ili bar kvalifikacije - a Sifuentesov da obori rekord Ivana Kavijedesa iz 1998. godine, kada je tadašnji reprezentativac Ekvadora postigao 43 gola. 

Izabrane vesti

Sifuentes ih je na dosadašnjih 20 utakmica dao 22 i, naravno, ubedljivo je najbolji na listi strelaca. Za obaranje rekorda ima još 24 meča (dva u prvoj etapi i 22 u drugoj). Naredni je Deporitvo Kuenka (03.00), kojoj je u prvom delu već smestio dva komada. 

Protiv vodećeg LDU Kita je u porazu u prethodnom kolu prekinuo seriju od četiri meča na kojima je tresao protivničke mreže (ukupno sedam puta). Zanimljivo je takođe i da je Kito jedini tim u Ekvadoru kojem Sifuentes ove sezone nije dao gol.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sub 03:00 1481 EKV 1 Deportivo Cuenca - Universidad Catolica ki 2 2,70
Ukupna kvota2,70

Foto: Action Images

 


tagovi

Ekvador 1sportsko klađenjeDžon SifuenteUniverzidad Katolika

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara