Kuluris igra u Atromitosu kao pozajmljeni igrač PAOK-a
Kuluris igra u Atromitosu kao pozajmljeni igrač PAOK-a

Zatišje pred buru

Vreme čitanja: 1min | čet. 31.01.19. | 13:31

Atromitos u nepovoljnom trenutku putuje na Krit, posle čega ga čekaju mečevi protiv vodeće trojke

Prvi strelac grčke Superlige Eftimis Kuluris gura Atromitos, ali će mu u drugom delu šampionata biti potrebna podrška saigrača ukoliko klub iz predgrađa Atine želi da ostane na poziciji koja garantuje izlazak na evropsku scenu. 

Da se teza iz prve rečenice potpuno poklapa  sa istinom, najbolje pokazuju rezultati Atromitosa u uvodnim prvenstvenim utakmicama. Naime, ekipa austrijskog stručnjaka Damira Kanadija u seriji je od tri meča bez pobede (remi, pa dva poraza), a posle današnjeg okršaja sa OFI-jem čekaju je utakmice protiv vodeće trojke - PAOK, Olimpijakos i AEK. Gledajući iz te perspektive, Atromitos ne sme da kiksne na Kritu, tim pre što mu Panatinaikos diše za vrat sa dva boda deficita i utakmicom više.

Izabrane vesti

Neustrašivima, kako glasi nadimak Atromitosa, ne ide u prilog ni podaci da su poraženi na minula tri susreta van svog bunjišta (pre toga remizirali sa fenjerašem Smirnisom), te da je u proteklih deceniju na međusobnim dvobojima samo jednom radovao gost. 

Na četiri prethodna dvoboja  OFI-ja i Atromitosa gost nije postigao čak ni gol (po dve pobede domaćih), a za kraj ćemo vam otkriti i da je osam od deset poslednjih utakmica padalo između dva i četiri gola, odnosno da su se na devet poslednjih mreže tresle dva ili tri puta.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Čet 16:15 5202 GRČ 1 OFI - Atromitos ug 2-3 1,95
Ukupna kvota1,95

GRČKA 1 - 15. KOLO (zaostali mečevi)

Četvrtak
16.15: (3,10) OFI Krit (2,85) Atromitos (2,45)
18.00: (2,65) Ksanti (2,65) Aris (3,05)

* Kvote su podložne promenama

FOTO: Reuters


tagovi

Grčka 1sportsko klađenjeEftimis KulurisAtromitosOFI Krit

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara