Zaustavi Sadika ako želiš bodove

Vreme čitanja: 2min | pon. 05.11.18. | 09:37

Špic Dokse prvi strelac lige, ali njegov tim ide na noge zahuktaloj Nea Salamini

AEL je krenuo jako kao Apolon prošle sezone, APOEL prosipa bodove na početku, a jedno od najprijatnijih iznenađenja dosadašnjeg toka prvenstva Kipra je Nea Salamina. Tim iz Famaguste sa privremenim boravkom u Larnaki, nalazi se u seriji od tri pobede i danas ima priliku da potencijalnom pobedom nad Doksom u okviru 8. kola uhvati priključak za vodećom trojkom.

Doksa pobeđuje samo kada Berat Sadik postiže golove. Napadač iz Finske, inače albanskih korena, trenutno je vodeći strelac šampionata sa čak osam pogodaka na pet odigranih utakmica. Međutim, na protekla dva susreta protiv AEK-a iz Larnake i Apolona nije uspeo da zatrese mrežu i tim iz Katokopije nije slavio. Dakle, prvi zadatak domaćeg tima biće da zaustavi visokog napadača Dokse, jer bi to bio preduslov za nastavak serije pobeda.

Izabrane vesti

Nea Salamina ujedno nije primila gol na tri protekla susreta, a kada posmatramo samo ligaške utakmice kod kuće, crveno-beli su slavili na šest od prethodnih osam duela. Sa druge strane, Doksa je poražena na pet od minulih sedam gostovanja.

Oba tima ove sezone nisu odigrala nijednom 0:0, a da ne treba očekivati mali broj golova svedoči i podatak da u proseku na mečevima Nea Salamine padaju tačno tri gola, a 3,14 kada igra Doksa.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pon 18:00 5267 KIP 1 Nea Salamina - Katokopia kmb 1X&3+ 2,35
Ukupna kvota2,35

KIPAR 1 - 8. KOLO

Subota
Apolon - Anortozis 1:2 (0:2)
Paralimni - Alki 2:0 (0:0)
AEK Larnaka - AEL 0:1 (0:0)

Nedelja
Pafos - APOEL 0:0
Omonija - Ermis 2:1 (1:0)

Ponedeljak
18.00: (2,00) Nea Salamina (3,35) Doksa Katokopija (3,50)

*** kvote su podložne promenama

Foto: Reuters


tagovi

Kipar 1sportsko klađenjeDoksaNea Salamina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara