ZAVRŠENO: Spartaku od Savkovića 250.000 i procenti

Vreme čitanja: 1min | pet. 03.08.18. | 17:59

Subotičani će dobro zaraditi od ovog transfera

Mile Savković je u četvrtak uveče u Pragu odigrao poslednji meč u dresu Spartaka, subotički Golubovi su eliminisali Spartu i otišli u treće kolo kvalifikacija za Ligu Evrope, ali su i definitivno završili transfer igrača koji je bio pravi hit na startu sezone.

Subotičani su ga prodali poljskoj Jagjeloniji za 250.000 evra, ali to nije sve, jer će srpski klub imati i 10 posto od Savkovićeve sledeće prodaje.

Izabrane vesti

On će sledeće nedelje obaviti lekarske preglede u Bjalistoku, a zatim potpisati ugovor na tri godine sa kluobm koji je prošle sezone bio vicešampion Poljske.

Momak rođen u Banatskom Despotovcu od početka sezone odigrao je šest mečeva i postigao četiri gola, po dva u prvenstvu i kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Savković je profesionalnu karijeru počeo u redovima BSK Borče, a igrao je zatim i za Jagodinu, pre nego što je obukao dres Spartaka.

Inače, iz Subotice stiže još jedna informacija, ali ne toliko dobra. U revanšu sa Spartom vezista Branimir Jočić je slomio palac i tri nedelje će nositi gips, tako da sigurno ne igra protiv Brondbija u narednoj rundi kvalifikacija za LE.

Što se tiče Nemanje Ćalasana, on je u Pragu dobio potres mozga i neće trenirati do utorka, što znači da je i on pod velikim znakom pitanja za prvi meč sa Brondbijem koji se igra u četvrtak na stadionu Rajko Mitić u Beogradu.

Foto: Starsport


tagovi

Letnji prelazni rok 2018Mile SavkovićJagjelonija Bjalistok

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara