""
""

Zebre neće leći pod Parni valjak!

Vreme čitanja: 2min | ned. 11.09.16. | 11:59

Kapiten Čačana, Mario Maslać deli mišljenje trenera i smatra da Borac uz nove snage može da blokira Partizan koji u Čačak dolazi po sav plen

Čačani nemaju iluzija, ali ni nameru da lako sa Morave u Beograd pošalju bodove namenjene pobedniku utakmice 8. kola Superlige Srbije. Šef struke Borca zato nagoveštava vitešku borbu sa ekipom Partizana koja po inerciji dolazi u Čačak po sav plen.

Izabrane vesti

„Pauzu smo iskoristili radno. Odigrali smo tri kontrolne utakmice i smatram da spremni dočekujemo nastavak prvenstva. Ne treba posebno govoriti koliko težak ispit je pred nama jer nam u goste dolazi jedan od dva najveća srpska kluba“, rekao je Ljubiša Dmitrović, trener Borca, ali i apostrofirao da Zebre neće dozvoliti da Beograđani bez nadigravanja krenu putem koji Borcu u ovom momentu, a posle posrtanja na startu sezone nikako ne odgovara.  
„Očekujem dobru i kvalitetnu fudbalsku predstavu. Mi smo u situaciji da nam svaki osvojeni bod mnogo znači, pa se nadam da ćemo krenuti u tom pravcu“, priča Dmitrović koji navodi da uslovno rečeno novi tim Borca u duel sa Partizanom, kao i u nastavak sezone ulazi sa pojačanjima koja osvežavaju igrački kadar.

“Pre svega smatram da su prava pojačanja u ovom trenutku Tiago i Delić. Pojačali smo konkurenciju na svim pozicijama i mislim da sada imamo mnogo konkurentniji tim. Velika je šteta što zbog povreda u kombinaciji nisu Kostić i Asamoa, koji su pokazali da dosta znače našem timu. Mislim da će gledaoci uživati jer će oba tima igrati otvoreno. Nije potrebno posebno i dodatno motivisati igrače da daju sve od sebe uz podršku naših vernih navijača“, zaključio je šef stručnog štaba Čačana, Ljubiša Dmitrović.

Dobrih vesti iz redova čačanskog Borca ima još. Dmitrovićeve Zebre će na teren i u meč sa Partizanom ući iz novih svlačionica Gradskog stadiona. Uz to, definitivno se zna da kapitenska traka Borca ostaje na rukavu Marija Maslaća koji ostaje veran Zebrama u jesenjem delu Superlige. Stameni štopšer Maslać takođe gaji nadu u šanse svoje ekipe i apostrofira dolazak Tijaga i Delića kao ključni faktor za potencijalno mnogo bolju igru Borca. On se nada da na kraju krajeva novi elementi u igri njegove ekipe mogu rezultovati čak i efikasnim suzbijanjem Partizanove napadačke mašinerije.

Piše: Miloš Milić

(Foto: Star Sport)


tagovi

SuperligaFK PartizanMario MaslaćLjubiša DmitrovićBorac Čačak

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara