""
""

Žestoka bitka za Zvezdinu jedinicu! Na treningu duže od ostatka ekipe, kamera non-stop upaljena (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 18.06.17. | 19:19

Novi metodi na golmanskim treninzima srpskog vicešampiona

Crvena zvezda je pred početak priprema za novu sezonu dovela i novog trenera golmana Dušana Gašića, koji je zamenio dugogdišnjeg učitenja čuvara mreža na stadionu Rajko Mitić Srđana Maksimovića. Novi trener u ovom trenutku na Zlatiboru radi sa trojicom golmana, Damirom Kahrimanom, Jovanom Vićićem i Aleksandrom Stankovićem, dok je supertalentovani Filip Manojlović u Poljskoj sa mladom reprezentacijom Srbije.

Izabrane vesti

Gašić je uneo novine i svoje metode u rad, a intezitet kojim rade čuvari pokauje da je bitka za Zvezdinu „jedninicu“ prilično žestoka. Često se događa da na terenu ostanu i duže od ostatka ekipe.
Odlično usvajaju moj način rada i vidim da im se dopada način na koji treniramo. Nemam stvarno nikakvih zamerki na njih trojicu, ali čeka nas još dosta posla. Znam gde mogu bolje, a vidim i da su oni toga svesni“, rekao je trener Zvezdinih golmana.

Novitet je i to da se kamerom beleže svi njihovi pokreti, a gol koji je primljen od strane selekcije Užica već je pre sinoćne večere mogao da se analizira.

Najveći deo prošle sezone na gol liniji srpskog vicešampiona proveo je Filip Manojlović, dok je sezonu završio Damir Kahriman. Mladi reprezentativac će sasvim sigurno imati prioritet na golu u sledećoj sezoni, dok je na Viciću i Stankoviću da pokažu da se na njih može računati u svakom trenutku, ali i skorijoj budućnosti.

(FOTO: Screen shot)


tagovi

Aleksandar StankovićFK Crvena zvezdaDamir KahrimanFilip ManojlovićSrbijaSuperligaVladan Milojević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara