""
""

Zidanovo trajno rešenje? Umesto Danila - Lukas Vaskez!

Vreme čitanja: 2min | sub. 22.07.17. | 15:11

Zanimljiv izbor Realovog stratega

Desni bek madridskog Reala Danilo i definitivno će zadužiti opremu Mančester Siti, najkasnije do utorka, javlja renomirani dnevni list Marka

Izabrane vesti

Madridski dnevnik, dobro obavešten sa dešavanjima unutar redova evropskog i španskog prvaka, javlja da se Danilo jutros oprostio od saigrača iz Reala i da se pakuje za selidbu u Los Anđelesu, gde se trenutno nalaze oba kluba na svojim američkim turnejama. 

Kao što je i najavljivano, Mančester Siti će Danila platiti 30.000.000 evra, dok će još pet miliona pristići na ime raznih bonusa. Danila čeka petogodišnji ugovor, a biće deo bekovskog trilinga za koji će Siti iskeširati tačno 144.500.000 evropskih novčanica. Podsetimo, rano jutros postignut je dogovor Mančester Sitija i Monaka za transfer Bendžamina Mendija, koji će postati najskuplje plaćeni defanzivac u istoriji fudbala i to za sumu od 57.500.000 evra. Pre samo nekoliko dana Mančester Siti je objavio dolazak Kajla Vokera iz Totenhema za 57.000.000 evra, što sa Danilom kompletira vrtoglavi šoping bekova ovog leta. 

Dok se Danilo oprašta od Reala, Zinedin Zidan polako sprema zamenu. Navodno, Real neće kupovati desnog beka ovog leta, već je Zidan svojim trenerima dao poseban režim rada za Lukasa Vaskeza. On, naime, već neko vreme radi na selidbi upravo na poziciju desnog beka, što bi trebalo da mu stvori dodatni prostor za igru. Mladi krilni vezista nije imao zapaženiju ulogu u Realu tokom protekle sezone i uglavnom je bio rezervista. S obzirom da je teško očekivati da će dobiti veću minutažu u ofanzivi, Zidan smatra da bi dobro rešenje bilo da Vaskez bude prekomandovan. 

Pitanje je kako će se u novoj ulozi snaći Vaskez

(FOTO: Action Images)


tagovi

Zinedin ZidanŠpanijaReal MadridPrimeraPremijer ligaMančester SitiLukas VaskezEvropaEngleskaDanilo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara