"Nikola Žigić"
"Nikola Žigić"

Žigić potvrdio da ga je Venger tražio: Moj agent je pregovarao sa Arsenalom, ali su se na kraju odlučili za drugog igrača

Vreme čitanja: 1min | čet. 04.09.14. | 21:03

Srpski napadač srećan što je bio na listi londonskog kluba

Nikola ŽigićVerovatno najneočekivanija vest ovog prelaznog roka je bila ta da se Arsenal interesuje za Nikolu Zigića, napadačev agent Milan Ćalasan je otkrio da se Arsen Venger interesovao za srpskog fudbalera, ali je posle Francuz demantovao tu priču.

Kada su svi ocenili da je ova informacija bila samo pokušaj Ćalasana da podigne vrednost svom klijentu kako bi mu pronašao klub Žigić je potvrdio da je bilo kontakta sa londonskim klubom.
„Moj agent je pričao sa Arsenalom, ali su se na kraju odlučili za drugog igrača. Razgovarali smo sa njima do poslednjih dana prelaznog roka. Ja sam veoma srećan što me je Arsenal imao na listi. Voleo bih da im se pridružim, ali veliki timovi uvek razmotre nekoliko alternativa pre nego što dovedu igrača“, rekao je Žigić.

Izabrane vesti

Tobdžije su na kraju dovele Danija Velbeka poslednjeg dana prelaznog roka za 20.000.000 evra, a srpski napadač i dalje traži klub.

(FOTO: Action images)


tagovi

ArsenalEngleskaEvropaNikola ŽigićPremijer ligatransferi2014

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara