"Sent Endrjuz ga nikada neće zaboraviti"
"Sent Endrjuz ga nikada neće zaboraviti"

Žigić se u suzama oprostio od svog Birmingema! Nikada te nećemo zaboraviti, dobri čoveče (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sub. 25.04.15. | 18:44

Navijači skandirali ime 34-godišnjeg golgetera u „počasnom krugu“! Ljubav Plavaca iz Birmingema i džina iz Bačke Topole nikada neće prestati...

Sent Endrjuz ga nikada neće zaboraviti

Nikola Žigić voli Birmingem i Plavci vole njega! Posle pet dugih godina došlo je vreme da dugonogi centarfor kaže konačno „zbogom“ Sent Endrjuzu i da svoju fudbalsku pustolovinu nastavi u nekoj drugoj sredini.

Izabrane vesti

Dobio je priliku da se nađe na klupi i na najlepši mogući način zatvori jedno veliko poglavlje u svojoj karijeri, međutim on je džentlmenski gest menadžera Gerija Roveta odbio uz komentar da drugi zaslužuju mesto u timu pre njega.

Ali, na kraju je Žigić je dobio oproštaj kakav je i zaslužio. Pravi emotivni, o kojem sanjaju svi sportisti. U trenucima dok je sa decom obilazio „počasni krug“ na dobro poznatom terenu, publika na Sent Endrjuzu skandirala je Nikolino ime, što je prekaljenog golgetera dirnulo „u srce“, pa je pustio i suzu. Mušku, najjaču.

Mnogi su ga osporavali zbog ogromnih primanja, drugi nikada neće zaboraviti trofej u Liga kupu posle 48 sušnih godina i njegov gol koji je Birmingem ostavio u Čempionšipu ove sezone. Za kraj, njegovi saigrači poklonili su mu pobedu nad Čarltonom (1:0). A kada se slavlje završilo, kada su sa stadiona svi otišli, Žigić je izašao i obišao još jedan krug. Onako, samo za sebe...

(FOTO: Action Images)


tagovi

Nikola ŽigićEvropaEngleskaČempionšipBirmingem

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara