""
""

Žile, Boba i ostali asovi sakupili 450.000 dinara za pomoć Andrei

Vreme čitanja: 1min | pon. 26.12.16. | 15:22

Novac s meča reprezentacije Srbije i Tima sveta (14:12) na punim tribinama bazena Tašmajdan biće prosleđen za pomoć petogodišnjem Andreju Petroviću koji boluje od cerebralne paralize

Na oproštajnoj utakmici srpskih vaterpolista Živka Gocića i Slobodana Nikića od reprezentacije prikupljeno je 450.000 dinara koji će biti prosleđeni u humanitarne svrhe.

Izabrane vesti

Novac sa meča reprezentacije Srbije i Tima sveta (14:12) na punim tribinama bazena Tašmajdan biće prosleđen za pomoć petogodišnjem Andreju Petroviću koji boluje od cerebralne paralize, potvrdio je predsednik Vaterpolo saveza Srbije Milorad Krivokapić.
"Znali smo da će veliki broj ljubitelja vaterpola želeti da na oproštaju od reprezentacije Srbije pozdravi velike šampione kao što su Gocić i Nikić. Želeli smo da pomognemo onima kojima je pomoć preko potrebna", rekao je Krivokapić za sajt VSS.

On je podsetio da je VSS sproveo treću huminitarnu akciju ove godine i kroz njih sakupio oko 3.500.000 dinara.
"Ono što mogu da najavim je da će se sa tom praksom nastaviti i u 2017. Veliku pažnju poklanjaćemo društveno odgovornim projektima i svojim aktivnostima ćemo skrenuti pažnju i drugima da čine isto, a sve u cilju opšteg dobra", zaključio je Krivokapić.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Živko GocićvaterpoloSrbijaSlobodan Nikić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara