""
""

Životna drama Santija Kazorle - doktori hteli da mu odseku nogu?! (FOTO)

Vreme čitanja: 2min | pet. 03.11.17. | 11:31

Španac izdržao sve, oporavio se i Venger ga očekuje od Božića u timu...

Vraća se Santi Kazorla! Možda ste već i zaboravili na ovog čoveka, ali njegova životna drama završila se dobro i iskusni Španac moći će da nastavi karijeru. Kako je najavljeno Arsen Venger očekuje ga u punom trenažnom procesu od januara, a madridska Mraka uradila je tim povodom veliki intervju sa nekadašnjim reprezentativcem u kom je ovaj kazao da su ga Englezi bili otpisali za fudbal.
"Jedan doktor mi je rekao da bi trebalo da budem presrećan ukoliko posle ove povrede budem mogao da izađem u park i da se poigram sa sinom", kazao je između ostalog Kazorla.

Izabrane vesti

Pošto nije mogao da se zaleči na Ostrvu vratio se u domovinu gde je već duže vreme na rehabilitaciji u Salamanki. Oporavak je bio uspešan posle nekoliko opracija, a kako sada izgleda noga Santija Kazorle možete da vidite na slici iznad.

Arsenalov vezista van terena je od oktobra prošle godine, kada je pokidao Ahilovu tetivu. Rutinska operacija, međutim, iskomplikovala se, došlo je do infekcije, zatim gangrena, pa je Kazorli u jednom momentu čak i život bio ugrožen, zbog čega su lekari razmatrali da mu amputiraju nogu. Od oktobra do pre nekoliko dana izvrženo mu je neverovatnih osam lakših ili težih operacija, a desna noga ostala mu je kraća za osam centimetara?!  

Na njegovu sreću, sve se dobro završilo. Napornim radom, celodnevnim vežbama i naporima lekara, Kazorla se izvukao i evo za oko dva meseca trebalo bi da ga vidimo ponovo na terenu.
"Godinu dana nije igrao fudbal, moraćemo da budemo oprezni... Nadam se da će do Božića biti potpuno spreman", kazao je Venger.  

Santi Kazorla stigao je na Emirate pre pet godina iz Malage za 20.000.000 evra. Na 80 utakmica za Tobdžije postigao je 28 golova i napakovao još 49. U Španiji je igrao još i za Viljareal.


tagovi

ArsenalEngleskaEvropaPremijer ligaSanti Kazorla

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara