Zlatibor ima priliku da se izjednači sa Inđijom

Vreme čitanja: 2min | ned. 07.10.18. | 13:00

"Znamo snagu Zlatiboraca i nastojaćemo da ih zaustavimo. Najveća pretnja dolazi od najboljeg strelca Dejana Vidića i glavnog kreatora igre Milana Jokića, mada i ostali zaslužuju respekt. Igramo, međutim, na svom terenu i bliži smo pobedi", kaže trener Bežanije Aleksandar Stanković

Lider Prve lige Srbije pao je i na svom terenu prvi put u sezoni. Fudbaleri Trajala iz Kruševca slavili su kao gosti protiv Inđije sa 2:1 u utakmici desetog kola i napravili zaista veliko iznenađenje. Da sve bude još uzbudljivije, Trajal je do trijumfa došao posle preokreta. Ovom pobedom Kruševljani su izašli iz opasne zone i krenuli ka gornjem domu. Važnu pobedu u gostima ostvario je i TSK iz Bačke Topole koji je u Užicu bio bolji od Slobode sa 2:0. Užičani su i posle ovog duela ostali zakucani na poslednjem mestu na tabeli, a u subotu su doživeli šesti uzastopni prvenstveni poraz. Istovremeno, TSK je upisao prvu pobedu na strani ove sezone. Priliku da se približi na samo bod Inđiji propustio je beogradski Sinđelić koji je u Dobanovcima odigrao 1:1 protiv Budućnosti. 

Drugoplasirani Zlatibor iz Čajetine ide na teško gostovanje kod Bežanije u derbiju kola (15.00). Gosti bi se u slučaju da pobede izjednačili sa Inđijom na tabeli.
"Zlatibor ima dobru ekipu, dovoljno govori pet uzastopnih poeda, i očekuje nas težak meč. Znamo snagu Zlatiboraca i nastojaćemo da ih zaustavimo. Najveća pretnja dolazi od najboljeg strelca Dejana Vidića i glavnog kreatora igre Milana Jokića, mada i ostali zaslužuju respekt. Igramo, međutim, na svom terenu i bliži smo pobedi", rekao je trener Bežanije Aleksandar Stanković.

Izabrane vesti

Lavovi su se kvalitetno pripremali tokom nedelje.
"Kapiten Nikola Nedeljković, posle 20 dana, sanirao je povredu i konkurisaće za tim. Nemamo igrače opterećene kartonima, maksimalno motivisani dočekujemo meč, verujem u trijumf, ali videćemo koliko će nam gosti dozvoliti da realizujemo namere", podvukao je Stanković. 

SRBIJA 2 - 10. KOLO

Petak
Teleoptik - Bečej 3:0 (0:0)

Subota
Budućnost D. - Sinđelić 1:1 (0:1) 
/Milošev 88 - Tufegdžić 18/

Inđija - Trajal 1:2 (1:1)

Sloboda - TSK Bačka Topola 0:2 (0:0)

Nedelja
15.00: (2,45) Bežanija (2,85) Zlatibor Čajetina (3,10)
15.00: (5,90) Novi Pazar (3,50) Javor (1,60)

15.00: (3,05) Radnički Kragujevac (2,90) Metalac (2,45)

Ponedeljak
18.00: (2,75) Borac (3,00) Žarkovo (2,60)

* Kvote su podložne promenama 


tagovi

BežanijaZlatibor

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara