"Stefan Babović u sendviču fudbalera Rada"
"Stefan Babović u sendviču fudbalera Rada"

Zmajevima trebalo dva minuta da spale Radovu decu

Vreme čitanja: 2min | ned. 01.12.13. | 14:53

Lalić i Veljović doneli Voždovcu uverljivih 2:0 na Vračaru

Stefan Babović u sendviču fudbalera RadaVoždovcu se ne mili nazad u drugu ligu. Samo dva minuta u susretu velikih kandidata za ispadanje iz elite u 14. kolu Superlige bila su dovoljna Zmajevima da izbore značajnih 2:0 na gostovanju kod Rada na Vračaru.

I još jednom ogole očigledan problem tima sa Banjice – neiskustvo.

Izabrane vesti

Naime, igra je bila ravnopravna sve do 50 minuta kada se Slobodan Lalić najbolje snašao u gužvi u kaznenom prostoru Rada i pogotkom za vođstvo gostiju šokirao mladi tim Građevinara.

Kojem je trebalo vreme da se oporavi. A Voždovac im to vreme nije dozvolio. Nepun minut posle prvog gola Rade Veljović je odapeo strelu sa 18 metara i još jednom primorao Filipa Kljajića na kapitulaciju.

Deca sa Banjice bačena su u nokdaun, a iskusnije kolege iz Voždovca, predvođene Dejanom Milovanovićem, imale su umeća da meč mirno privedu kraju i popnu se do kote od 16 osvojenih bodova.

Rad je, pak, posle trećeg uzastopnog poraza ostao na samom začelju sa dvega 10 bodova. Tri koraka iza Slobode i Donjeg Srema. Da je Uroš Đurđević u prvom poluvremenu iskoristio situaciju jedan na jedan sa golmanom Voždovca Nikolom Perićem možda bi sve bilo drugačije, ali šta vredi kukati za prosutim mlekom.

RAD – VOŽDOVAC 0:2 (0:0)
/Lalić 50, Veljović 51/

Rad (4-2-3-1): Kljajić – Raspopović, Rogač, Urošević, Rodić – Stanojević (od 80’ Luković), Gnjatić – Pavlović (od 68’ Adamović), Delić (od 57’ Varga), Mihajlović – Đurđević;

Voždovac (4-2-3-1): Perić – Jašić, Ćulibrk, Lalić, Đorđević (od 46’ Sekulić)– Micić, Milovanović – Babović (od 90’ Ožegović), Marušić, Obradović – Veljović (od 70’ Đilas).

(FOTO: Star Sport)


tagovi

RadRade VeljovićSlobodan LalićSrbijaSuperligafk voždovac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara