""
""

Znam da nećete razumeti...

Vreme čitanja: 2min | pet. 19.01.18. | 16:24

"Želim da pomognem Šalkeu da se plasira u Ligu šampiona i osvoji Kup Nemačke 19. maja", istakao je Leon Gorecka

Leon Gorecka će od narednog leta plavi dres Šalkea zameniti crvenim Bajerna. Samim tim 22-godišnji fudbaler izabrao je da ga Gelzenkirhen mrzi do kraja karijere i jednako kao Manuela Nojera zauvek označi kao "mrskog" neprijatelja. 

Izabrane vesti

Momak iz Bohuma verovatno neće mariti zbog toga pošto nije lokalac, ali mu je stalo da ga navijači Šalkea ne maltertiraju u drugom delu sezone, pa im se obratio otvorenim pismom:
“Znam da sam vas razočarao i da će malo ko od vas imati razumevanja za moj postupak. Bilo koje objašnjenje da vam pružim sada znam da ga nećete prihvatiti. I neću sada da se opraštam od vas jer sam i dalje fudbaler Šalkea u drugom delu sezone. Svako ko me poznaje, dobro zna da ću uvek dati sve od sebe na terenu. Želim da pomognem Šalkeu da se plasira u Ligu šampiona i da osvoji Kup Nemačke 19. maja“, istakao je Gorecka.

Budući fudbaler Bajerna kaže da će mu Šalke ostati u srcu.
„Razgovarao sam prethodnih dana sa predsednikom Klemensom Tenisom, menadžerom Hejdlom i trenerom Tedeskom. Razočarani su i tužni zbog moje odluke, posebno jer su uložli ogroman napor da me zadrže u Gelzenkirhenu. Proteklih pet godina koje sam proveo ovde zauvek će ostati u mom srcu.“

Na kraju, Gorecka se još jednom obratio navijačima Šalkea:
„Jedino što vas molim na kraju, ne morate da se slažete sa mojom odlukom, samo nemojte zbog toga otežavati kompletnom timu jer još uvek imamo za šta da se borimo. Imamo ciljeve kojima težimo, a ja želim da najvećim delom doprinesem njima“, zaključio je Gorecka.

(FOTO: Action Images) 


tagovi

NemackaLeon GoreckaBajern Minhen

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara