Zrinjski bez najboljih na Krupu

Vreme čitanja: 2min | pet. 30.11.18. | 09:42

"Šta je tu je. Igraćemo do pauze s ovim kadrom koji imamo. Nadam se da ćemo do početka priprema svi biti zdravi i da ćemo imati širi izbor igrača u rosteru", kaže Blaž Slišković.

Fudbaleri Zrinjskog zaključiće prvi deo sezone protiv Krupe, i to pred praznim tribinama stadiona pod Bijelim brijegom (14.00). Trener Plemića Blaž Slišković očekuje nova tri boda kojima bi njegova ekipa potvrdila pobedu iz prošlog kola na gostovanju kod Tuzla Sitija te zadržala priključak za vodećim Sarajevom.
"Moraćemo dobro da se oznojimo i potrudimo da dođemo do pobede, jer Krupa je, iako u određenoj krizi, u prošlom kolu protiv Željezničara odigrala kvalitetno i pokazala da može. Ne smemo da ih potcenimo", rekao je Slišković, a prenosi Klix.ba.

Domaće i dalje muče brojne povrede. Odranije Slišković ne može da računa na Nevena Laštru, Semira Pezera, Damira Šovšića, Marka Bencuna i Miloša Aćimovića. Utakmicu protiv Krupe propustiće i dva najbolja igrača Zrinjskog u prošloj i tekućoj sezoni Miloš Filipović i Nemanja Bilbija. Poslednji na listi povređenih je Dalibor Veselinović, koji je u utakmici protiv Tuzle izašao iz igre nakon svega desetak minuta zbog povrede zadnje lože.
"Šta je tu je. Igraćemo do pauze s ovim kadrom koji imamo. Nadam se da ćemo do početka priprema svi biti zdravi i da ćemo imati širi izbor igrača u rosteru", dodao je Slišković.

Izabrane vesti

Od povratka Sliškovića u klub sredinom avgusta Zrinjski je u prvenstvu upisao devet pobeda, tri poraza i dva remija.
"Naravno da je moglo i bolje. Imali smo neke kikseve. Mnogi će reći kako nismo osvajali bodove protiv Sarajeva, Željezničara i Širokog, ali smo, za razliku od Željezničara i Širokog, uzimali bodove kod 'malih ekipa'. Prvenstvo se ne dobija u derbijima, nego na takvim utakmicama na kojima ne smete kiksnuti, a derbiji su uvek otvoreni i ne možete nikad sa sigurnošću računati na pobedu", zaključio je Slišković.

BOSNA I HERCEGOVINA 1 - 19. KOLO:

Petak

14.00: (1,25) Zrinjski (5,50) Krupa (10,00)

Subota

13.00: Sloboda - Mladost
13.00: Zvijezda - Tuzla Siti
16.00: Sarajevo - Čelik

Nedelja

13.00: GOŠK Gabela - Radnik
13.00: Željezničar - Široki Brijeg

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara