Zvanično: Inter doveo desnog beka! Vrsaljku šut karta pre roka...

Vreme čitanja: 2min | sub. 26.01.19. | 18:51

Nerazuri potvrdili prvo zimsko pojačanje

Sada je i zvanično: Sedrik Soareš je novi igrač Intera!

Milanki velikan je potvrdio da je doveo portugalskog desnog beka Sedrika Soareša iz Sautemptona. Pozajmicu do kraja sezone će Inter platiti 500.000 evra, a ako bude želeo da otkupi Portugalca, moraće da Svecima ispalti još 11.000.000 evra.

Izabrane vesti

Reč je o portugalskom reprezentativcu koji je u nacionalnom timu uglavnom rezerva Kanselu, ali je pre godinu i kusur dana bio u velikoj formi. U jednom trenutku su ga želeli Mančester Junajted i Čelsi, ali je Sautempton tada odbijao da ga proda. Ispostavilo se da je pogrešio, Soareš je od prošlog leta u padu formi i bio je jedan od prvih igrača za koje je novi trener Ralf Hasenhutl dao zeleno svetlo da odu. Austrijanac je nedavno došao u Sautempton, preporodio ga i napravio malo čistku igrača. Koja je zahvatila i Soareša...

Ipak, Nerazuri se nadaju da su dovođenjem Soareša rešili pitanje desnog beka. Pogotovo posle letošnjeg promašaja sa hrvatskim reprezentaztivcem Šime Vrsaljkom. Mesecima je Inter jurio Vrsaljka i konačno letos uspeo da ga dovede na pozajmicu s pravom otkupa  za 17.000.000 evra. Međutim, Hrvat se pokazao kao potpuni promašaj, bio je i povređen i nije ispunio očekivanja. Odigrao je desetak mečeva u svim takmičenjima, devet kao starter. Uglavnom je Danilo Dambrozio bio izbor trenera Spaletija na desnom boku.

Ne samo da Inter neće otkupiti Vrsaljka, već pokušava da raskine pozajmicu odmah. Međutim, pitanje je da li će ga Ateltiko prihvatiti nazad pošto već ima višak igrača i čeka da se reši Kalinića i Martinsa kako bi doveo Moratu i vratio Kastra iz Vulvsa. Opcija je i da Vrsaljko ode na operaciju levog kolena koje ga muči od letos i da ne igra do kraja sezone kako bi konačno zalečio problem koji ga dugo muči.


tagovi

Šime VrsaljkoSedrik SoarešZimski prelazni rok 2019

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara