Zvanično: Mile Savković na četiri godine

Vreme čitanja: 1min | uto. 07.08.18. | 16:23

Velika očekivanja doskorašnjeg prvotimca Spartaka u Jahjeloniji

Četiri godine u BSK Borči, po dve u Jagodini i Spartaku, pa je došlo vreme da se Mile Savković (25) posle superligaškog oproba i u evropskom fudbalu. Zaslužio je, naročito posle odličnih igara ovog leta i eksplozije Subotičana u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Golovi irskom Kolerajnu, dobre partije protiv Sparte i dva komada u početnim kolima prvenstva ispostavili su se dovoljnim da zadovolje kriterijume Jagjelonije, o čemu svedoči potvrda da je 25-godišnji krilni vezista postao član poljskog kluba.

Izabrane vesti

gallery

Posao je završen posredstvom menadžera Nemanje Bukvića i Gorana Duranovića, ugovor je potpisan an četiri godine, a Spartak pripada 250.000 evra na ime obeštećenja i deset procenata u slučaju narednog transfera.
„Prezadovoljan sam započetom saradnjom. Očekivanja su da se što pre prilagodim na život i poljsku ligu, kao i da se, za početak, ustalim u timu. Nadam se da će na novoj adresi pružiti iste, ako ne i bolje partije, nego u dresu Subotičana“, predočio je u izjavi MOZZART Sportu Mile Savković, da bi ovog popodneva odradio i prvi trening u opremi Jagjelonije.

S obzirom da je već igrao za Spartak u kvalifikacijama za Ligu Evrope, Mile Savković nema pravo da bude licenciran za sastav Jagjelonije uoči duela sa Gentom.

 


tagovi

Jagjelonija BjalistokLetnji prelazni rok 2018Mile Savković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara