Zvanično: Napoli kupio i golmana reprezentativca za 22.000.000 evra

Vreme čitanja: 1min | čet. 05.07.18. | 17:22

Aleks Meret je nova jedinica pod Vezuvom

Napoli je posle nekoliko nedelja dileme konačno rešio pitanje golmana za sledeću sezonu, pošto je kompletirana kupovina talentovanog golmana Udinezea Aleksa Mereta (21).

Napolitanci su za dolazak mladog reprezentativca Italije izdvojili 22.000.000 evra, a Meret, koji je prethodnu sezonu proveo na pozajmici u SPAL-u, jedan je od najtalentovanijih italijanskih golmana i reprezentativac u svim mlađim kategorijama.

Izabrane vesti

On je sa Napolitancima potpisao petogodišnji ugovor i zameniće na golu Pepea Reinu, koji je kao slobodan igrač nedavno otišao u Milan. Posle njega ugovor s Naplitancima potpisaće i iskusni Grk Orestis Karnezis (32), koji stiže takođe iz Udinezea, nakon isteka pozajmice u Votfordu.

Čekao je predugo Karlo Ančeloti u pokušaju da reši pitanje jedinice. Prioritetni pikovi Bernd Leno i Rui Patrisio izabrali su nastavak karijere u Engleskoj, dok je cena od 40.000.000 evra za Alfonsa Areolu koju su istakli čelnioci PSŽ-a bila prevelika za vicešampiona Italije, pa su se na kraju okrenuli rešenju koje ih je malo manje koštalo. 

Foto: Napoli


tagovi

Letnji prelazni rok 2018Aleks Meret

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara