"Perović, Magdevski i Cvetković"
"Perović, Magdevski i Cvetković"

ZVANIČNO: Trojica košarkaša potpisala za Partizan!

Vreme čitanja: 1min | uto. 29.09.15. | 23:16

Kosta Perović, Andrej Magdevski i Aleksandar Cvetković postali su novi igrači crno-belih

Perović, Magdevski i CvetkovićČekala su se pojačanja, a sada su odjednom stigla tri! Posle Čedomira Vitkovca, crno-beli su vratili još trojicu bivših košarkaša - Kostu Perovića, Andreja Magdevskog i Aleksandra Cvetkovića.

Sva tri igrača, vratila su se na mesto gde su već provela jedan period svoje karijere. Najiskusniji Perović, nosio je crno-beli dres dugo godina, a imao je priliku da igra u istom timu sa sadašnjim članovima stručnog štaba, prvim trenerom Petrom Božićem i njegovim pomoćnicima, Vuletom Avdalovićem i Dušanom Kecmanom. Kosta se u Partizan vraća nakon boravka u Jeniseju, sa kojim je minulog decembra raskinuo ugovor. Pre Rusije, Perović je igrao i za NBA ligaša, Golden Stejt Voriorse, špansku Valensiju i Barselonu.

Izabrane vesti

Andrej Magdevski, u Partizan se vraća nakon boravka u Španiji gde je nastupao za B tim madridskog Reala i Unikahu iz Malage. Pre Španije, Magdevski je jedno vreme proveo u omladinskim selekcijama crno-belih.

Nekadašnji prvotimac skopskog MZT-a i Crvene zvezde Aleksandar Cvetković, kao što smo i najavili, u Partizan dolazi nakon što je pripremni period proveo sa svojim novim saigračima, ali i sa timom Valensije.

Novi igrači, biće na raspolaganju treneru Božiću za prvi meč ABA lige protiv Metalca.

(FOTO: MN Press)


tagovi

SrbijaFK PartizanKosta PerovićJadranska ligaEvropaAndrej MagdevskiAleksandar Cvetković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara