Zoran Popović sa dresom novog kluba
Zoran Popović sa dresom novog kluba

Zvanično: Popović otišao posle 100 utakmica u Voždovcu

Vreme čitanja: 2min | pon. 12.02.18. | 21:23

“Veliko hvala”, poručuju sa krova tržnog centra

Pope, veliko hvala - Zmajevi te nikada neće zaboraviti”.

Ovako se Voždovac oprostio od Zorana Popovića, koji je - kao što je MOZZART Sport najavio još pre pet dana - danas zvanično zadužio opremu Bodo Glimta i posle tri godine tokom kojih je bio neprikosnoven na gol liniji Zmajeva napustio krov tržnog centra.
Fudbal se igra za golove, publika je dolazila na utakmice Voždovca da gleda radovanja, ali publika je takođe dolazila da gleda bravure Zorana Popovića. Zoran je bio taj koji nije dozvoljavao da se mreža Voždovca zatrese. Često su protivničke ekipe odlazile pognute glave sa ‘krova’, a kruna dobrih odbrana je bila i prošla sezona, kada je Zoran Popović proglašen najboljim golmanom superlige, upravo od istih onih igrača koji su mu se suprostavljali.  Sa odigranih preko 100 utakmica noseći jedinicu Voždovca može se reći da su mu prostorije kluba postale druga kuća, ali sada je vreme da još jedan Zmaj osvoji Evropu”, zahvalio se klub 29-godišnjem fudbaleru.

Izabrane vesti

Popović je potpisao ugovor na tri godine i postao četvrti igrač Zmajeva koji je ovog januara preleteo granicu. Saša Ivković je završio u Mariboru, Dejan Georgijević u Ferencvarošu, a Aleksandar Filipović u BATE Borisovu.
Još jedan dobar transfer smo napravili. Srećni smo urađenim, jer sve što smo do sada uradili u ovom prelaznom roku, uradili smo kako smo i planirali. Zoranu želimo puno sreće u nastavku, drago nam je da je i on zadovoljan, dugo je u klubu i zaslužio je svojim partijama da napravi dobar angažman“, istakao je sportski direktor Voždovca Goran Grkinić.

(FOTO: FK Voždovac)


tagovi

Zoran Popović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara