"Rajan Tompson"
"Rajan Tompson"

ZVANIČNO: Rajan Tompson Zvezdin do sledećeg leta!

Vreme čitanja: 1min | uto. 25.08.15. | 12:06

Amerikanac koji stiže iz Bamberga i zvanično potpisao za crveno-bele

Rajan TompsonSofoklis Skorcanitis, Stefan Nastić i sada – Rajan Tompson, koji je danas, kako je i najavljivano, postao treće pojačanje Crvene zvezde za novu sezonu. Ugovor je, saopšteno je na sajtu kluba, potpisan na godinu dana.

Tompson ima 26 godina, visok je 198 centimetara, a stiže iz nemačkog šampiona Bamberga u kojem je prošle sezone odigrao 46 utakmica u domaćem prvenstvu i Evrokupu i u proseku beležio više od 12 poena iz 2,2 skoka i asistencije po meču.

Izabrane vesti

Karijeru je počeo na Univerzitetu Rajder, evropsku odiseju je počeo u Breši, u Belgiji nastupao za Okapi Alstar i Ostende, a potom preko Bamberga stigao u Beograd.
"Tompson je tako posle Skorcanitisa i Nastića postaо treće pojačanje crveno-belih za novu sezonu. Odlikuju ga sjajne atletske sposobnosti, dobar šut za tri poena, prvenstveno igra na poziciji krila, ali po potrebi može da popuni i poziciju beka šutera", hvale novog igrača na sajtu Crvene zvezde.

Međutim, sa dolaskom Tompsona nije se završio prelazni rok na Malom Kalemegdanu. Plan ljudi iz Crvene zvezde je da do kraja meseca kompletiraju ekipu. Prioritet je - plejmejker!


tagovi

Rajan TompsonJadranska ligaFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara